Πλωτά παλάτια: Η επιτομή του στυλ και της χλιδής σε έκθεση του Λονδίνου (φωτό)

Πλωτά παλάτια: Η επιτομή του στυλ και της χλιδής σε έκθεση του Λονδίνου (φωτό)

Μεταξύ 8-17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το «London Boat Show 2016» από το οποίο θα παρελάσουν τα τελευταία μοντέλα των πιο ακριβών γιοτ στον κόσμο.

Λάτρεις από όλο τον κόσμο αναμένονται στην έκθεση για να απολαύσουν την επιτομή του στυλ και της χλιδής σε γιοτ τα οποία μόνο με παλάτια μπορούν να παρομοιαστούν.

Την αιχμή του δόρατος της φετινής έκθεσης θα αποτελέσει το νέο μοντέλο της γνωστής σειράς «Sunseeker», το Sunseeker 131,  το οποίο κυκλοφορεί ήδη εδώ και μερικούς μήνες στην αγορά. Η θαλαμηγός είναι 39,5 μέτρα, διαθέτει 5 καμπίνες και κοστίζει περίπου 14,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πιο λογικά πλαίσια, τηρουμένων των αναλογιών, κινούνται τα νέα μοντέλα της σειράς «Princess». Το Princess 75, που αγγίζει τα 23 μέτρα και κοστολογείται κοντά στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το Princess 68 από την άλλη είναι ελάχιστα μικρότερο, 21,4 μέτρα και κοστίζει 1,84 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.