ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Business Insider: Τα πιο cool ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2015 [φωτό]

Business Insider: Τα πιο cool ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2015 [φωτό]

Από ξενοδοχεία με γραφομηχανές (Βοστώνη) έως ξενοδοχεία με κιθάρες στον τοίχο (Λονδίνο), αυτά είναι τα πιο cool ξενοδοχεία του 2015.

Δείτε τα έτσι όπως τα παρουσίασε το Business Insider

ACME Hotel – Σικάγο, Ιλινόις ACME Hotel — Chicago, Illinois

Το πιο cool ξενοδοχείο του Σικάγο, το ACME φαίνεται να είναι σχετικά λιτό όταν μπαίνεις μέσα και είναι ένας πολύ απλός και άνετος χώρος. Το προσωπικό είναι πάντα εξυπηρετικό και φιλικό. Στο υπόγειο, υπάρχει ένα γυμναστήριο, που είναι σχεδιασμένο να μοιάζει με παιδική χαρά. Το μικρό τζακούζι στο υπόγειο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε άλλους ταξιδιώτες, είτε είστε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Και για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο, υπάρχουν ακόμη και πλυντήρια ρούχων για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Ace Hotel Shoreditch – Λονδίνο, Αγγλία Ace Hotel Shoreditch — London, England

Αναμφισβήτητα το πιο cool ξενοδοχείο στην Ευρώπη. Το Ace Hotel βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στο Shoreditch High Street, λίγα βήματα μακριά από το μετρό του Λονδίνου. Στη γειτονιά Shoreditch, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην πιο διάσημη γειτονιά των hipster του Λονδίνου και αρκετά κοντά με τα άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Κιθάρες στον τοίχο, μοντέρνα ραδιόφωνα για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και άνετα κρεβάτια, το Ace Hotel φιλοξενεί μια σειρά από εναλλακτικά events. Πολλοί είναι οι hipsters που το επισκέπτονται σε αναζήτηση καλού καφέ και φιλικής ατμόσφαιρας. Το εστιατόριο σερβίρει επίσης εξαιρετικό φαγητό και burger ως αργά το βράδυ.

Gotham Hotel- Μάντσεστερ, Αγγλία Hotel Gotham — Manchester, England

Ναι, αυτό το ξενοδοχείο έχει πάρει το όνομά του από την Gotham City από το κόμικ Μπάτμαν. Το κτίριο που λειτουργούσε πριν ως τράπεζα, φιλοξενεί τώρα το ξενοδοχείο Gotham. Ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο σερβίρει υψηλής ποιότητας φαγητό και το μπαρ, το Club Brass, προσφέρει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μάντσεστερ με φανταστικά κοκτέιλ και την ίδια σαμπάνια που σερβίρεται στα βραβεία Όσκαρ! Το στυλ art deco είναι πολυτελές, χωρίς να είναι αποπνικτικό. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλασικά βιβλία και πραγματικά άνετα κρεβάτια. Για όσους αναζητούν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, το Hotel Gotham προσφέρει ακόμα δωμάτια χωρίς παράθυρα.

Berns Hotel – Στοκχόλμη, Σουηδία Berns Hotel — Stockholm, Sweden

Το ξενοδοχείο Berns βρίσκεται στην κορυφή κάθε λίστας για τα «πιο cool πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Στοκχόλμη». Το Berns Hotel έχει το δικό του κλαμπ και εστιατόρια και φιλοξενεί τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Στοκχόλμης, από μουσική έως εβδομάδα μόδας. Τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονη φωτογραφία, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και τα πιο ακριβά δωμάτια έχουν ακόμη σάουνες και μπαλκόνια.

Morgan – Δουβλίνο, Ιρλανδία The Morgan — Dublin, Ireland

Αυτό το boutique ξενοδοχείο, βρίσκεται στο κέντρο του Δουβλίνου στη γειτονιά του Temple Bar και προσφέρει άνετα δωμάτια με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χειροποίητα έπιπλα κοσμούν τα δωμάτια που διαθέτουν ένα μινιμαλιστικό στιλ. Το εστιατόριο στο λόμπι σερβίρει παραδοσιακά ιρλανδικά πιάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετατρέπεται σε ένα cool κοκτέιλ μπαρ κάθε βράδυ, με DJs που παίζουν στην αυλή. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν πρόσβαση σε ένα κοντινό γυμναστήριο, σε σάουνα και εσωτερική πισίνα που θερμαίνεται για να χαλαρώνουν μετά από μια μακρά νύχτα στο Temple Bar.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.