ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Στο σφυρί” η θρυλική έπαυλη του Playboy

“Στο σφυρί” η θρυλική έπαυλη του Playboy

Προς πώληση θα είναι από τον επόμενο μήνα η έπαυλη του Playboy στο Hollywood, ένα από τα διασημότερα σπίτια στον κόσμο. Μετά από δεκαετίες θρυλικών πάρτι, η «Playboy Enterprises» αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του Χιου Χέφνερ στην εξωφρενική τιμή των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως υποστηρίζει ανώνυμη πηγή. 

Ο αγοραστής, μάλιστα, φαίνεται πως μαζί με την έπαυλη, θα πάρει «δώρο» και τον Χέφνερ, καθώς έχει επιτραπεί στον 89χρονο να ζει στο διάσημο σπίτι μέχρι το θάνατό του. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο δωμάτιο του Χέφνερ δεν θα έχει καν πρόσβαση ο επόμενος ιδιοκτήτης της κατοικίας.

Σύμφωνα με του μεσίτες του Hollywood η αντικειμενική αξία του σπιτιού φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια, αλλά πιστεύεται πως λόγω της ιστορίας της έπαυλης, η αξία μπορεί να σκαρφαλώσει στα 200 εκατομμύρια. Όσον αφορά τις ανέσεις που διαθέτει η έπαυλη, ο επόμενος αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του 22 δωμάτια, ένα κελάρι κρασιών, ιδιωτική αίθουσα προβολής ταινιών και αρκετά γήπεδα τένις. 

Στον χώρο, εκτός από τα αναρίθμητα θρυλικά πάρτι με διασημότητες και μοντέλα Playmate έχουν οργανωθεί και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, γιορτές μεγάλων εταιρειών, αλλά και πρώτες προβολές ταινιών. Ακόμα, στο διάσημο σπίτι έχουν γυριστεί πολλά βίντεο-κλιπ, ταινίες και επεισόδια τηλεοπτικών σειρών.

Ωστόσο, ο επικείμενος αγοραστής αναμένεται να ξοδέψει μια περιουσία όχι τόσο για τις ανέσεις, αλλά για να ζήσει εκεί όπου ο Τζον Λένον έσβησε ένα τσιγάρο πάνω σε έναν αυθεντικό πίνακα του Ματίς, ή εκεί όπου ο Έλβις Πρίσλεϊ κοιμήθηκε με οκτώ μοντέλα Playmate ταυτόχρονα.

Παρ’ όλα αυτά, αυτές τις μέρες το σπίτι του Χιου Χέφνερ φαίνεται πως παρακμάζει. Η 25χρονη Playmate Carla Howe δήλωσε πως η έπαυλη είναι κολλημένη στη δεκαετία του ’80. Το μοντέλο από το Ηνωμένο Βασίλειο συμπλήρωσε, μάλιστα, πως στην έπαυλη δεν οργανώνονται πια πάρτι, καθώς ο Χέφνερ είναι τόσο αδύναμος που αντί για μοντέλα, τον ακολουθούν νοσοκόμες.

Πέρα από την εύθραυστη υγεία του Χέφνερ, η έπαυλη υπέστη ένα ακόμα πλήγμα όταν συνδέθηκε με το σκάνδαλο του Μπιλ Κόσμπι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Chloe Goins κατηγόρησε τον Κόσμπι πως τη νάρκωσε και τη βίασε την έπαυλη, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Ένα ακόμα πρώην μοντέλο, η P.J Masten κατηγόρησε τον κωμικό πως τη βίασε τη δεκαετία του ’70 στο θρυλικό σπίτι, ενώ 12 ακόμη «κουνελάκια» κατήγγειλαν πως κακοποιήθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.