ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Vertu for Bentley: Η απόλυτη χλιδή σε ένα smartphone αξίας 8.300 ευρώ

Vertu for Bentley: Η απόλυτη χλιδή σε ένα smartphone αξίας 8.300 ευρώ

Πρόκειται για μία ακόμα συνεργασία μεταξύ των δύο luxury brands της Βρετανίας, αποτελώντας την πιο φθηνή εκδοχή του ακραίου Vertu Signature for Bentley που είχε ανακοινωθεί πέρσι με κόστος στα… 22.800 δολάρια.

Το νέο Signature Touch for Bentley είναι όπως είπαμε πιο προσιτό, καθώς κοστίζει μόλις 8.300 ευρώ. Είναι ένα ιδιαίτερης αισθητικής κινητό, με κορυφαία ποιότητα και επενδεδυμένο με δύο διαφορετικά δέρματα Beluga και Ηotspur που είναι ραμένα στο χέρι και έχουν και τρισδιάστατο το λογότυπο της Bentley. 

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels και έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2,3 GHz, μνήμη 4GB RAM και άλλα 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η βασική κάμερα είναι στα 21MΡ με διπλό led flash ενώ η οθόνη διαθέτει κάλυψη από κρύσταλλο από ζαφείρι πολύ υψηλής αντοχής. Η κάμερα στο εμπρός μέρος είναι στα 2ΜΡ ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3.160mAh. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα αξιοσημείωτα της συσκευής είναι ότι διατίθεται με μία πανέμορφη θήκη με τα σήματα της Bentley, θα τρέχει σε λειτουργικό Android 5.1, ενώ θα υπάρχουν ειδικά apps της Bentley που θα προτείνουν διαδρομές ή θα επικοινωνούν τα νέα της εταιρίας. Το τηλέφωνο θα βγει στην αγορά στις 28 Ιανουαρίου στην Αγγλία όπου αναμένεται να αποτελέσει και σημαντική επιτυχία ανάμεσα στους ιδιοκτήτες αυτών των πανάκριβων αυτοκινήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.