ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δέκα από τις πιο παράξενες λιμουζίνες [φωτό]

Δέκα από τις πιο παράξενες λιμουζίνες [φωτό]

Παράξενες και πολυτελείς, εκκεντρικές και σε διάφορα χρώματα, οι λιμουζίνες τραβούν πάντα τα βλέμματα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και παράξενες λιμουζίνες που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και από αυτές που σίγουρα δεν συναντούμε συχνά ή και ποτέ στη ζωή μας.

Ροζ Hummer Limo 1

Τρεις τηλεοράσεις, φώτα-λέιζερ, ισχυρά ηχοσυστήματα, διακόσμηση ντίσκο με παράξενο φωτισμό, ροζ δερμάτινο εσωτερικό, 22αρες ζάντες αλουμινίου. Η συγκεκριμένη λιμουζίνα είναι άκρως θηλυκή, για κορίτσια που θέλουν… βραδινές βόλτες.

Η μακρύτερη λιμουζίνα του κόσμου 2

Έχει συνολικό μήκος πάνω από 30 μέτρα, διαθέτει 26 ρόδες, χώρο για πολλούς επιβάτες, θερμαινόμενο τζακούζι, χώρο ηλιοθεραπείας, πισίνα, λίγα κρεβάτια, αλλά και… ελικοδρόμιο.

Λιμουζίνα… διπλής όψης ή αλλιώς Dual-nosed Escalade Limousine 3

Μια εντελώς διαφορετική και παράξενη λιμουζίνα που δεν χρειάζεται να κάνει όπισθεν απλά μπορεί να κινηθεί με την άλλη πλευρά προς τα εμπρός… Ομολογουμένως εντυπωσιακή!

KAZ, η ηλεκτρική λιμουζίνα 4

Η KAZ είναι μια ιταλικο-ιαπωνική κοινοπραξία με σκοπό τη δημιουργία μιας ηλεκτρικής λιμουζίνας. Το προηγμένο όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων χρειάστηκε 5 χρόνια για να κατασκευαστεί και κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Corvette λιμουζίνα 5

Οι μαέστροι της αυτοκινητοβιομηχανίας έφτιαξαν τις λιμουζίνες Chevrolet Corvette. Πραγματικά εντυπωσιακά μοντέλα που απευθύνονται φυσικά μόνο σε όσους μπορούν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Beetle λιμουζίνα 6

Το γνωστό σε όλους «κατσαριδάκι» σε μια διαφορετική εκδοχή, αυτή της λιμουζίνας. Η πολυτέλεια σε μία πιο μίνιμαλ εκδοχή βέβαια.

Εκτεταμένη λιμουζίνα 7

Η συγκεκριμένη λιμουζίνα εκτός από πολυτελής, είναι και πολύ πρακτική, αφού έχει κι ένα… τροχόσπιτο. Έξυπνο και πολύ διαφορετικό από τα μοντέλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Λιμουζίνα… Mini 8

Μπορεί μια λιμουζίνα να είναι μίνι; Κι όμως μπορεί να είναι το μοντέλο Mini! Σίγουρα είναι το μακρύτερο και μεγαλύτερο… Mini που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Λιμουζίνα-τέρας 9

Το συγκεκριμένο μοντέλο ανυψώνεται με μεγάλα ελαστικά φορτηγών κάνοντας το τέρας να μην περνάει απαρατήρητο. Βέβαια γι’ αυτό φροντίζει και η όλη εμφάνισή του, όπως και τα χρώματά του.

Η πιο γρήγορη λιμουζίνα 10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη λιμουζίνα Ferrari 360 με 8 καθίσματα αγωνιστικού στυλ και ασύλληπτη ταχύτητα. Μακράν η ταχύτερη λιμουζίνα στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.