Τα 5 πιο ακριβά ιδιωτικά τζετ στον κόσμο!- Πολυτέλεια πολλών αστέρων στον αέρα (φωτό)

Τα 5 πιο ακριβά ιδιωτικά τζετ στον κόσμο!- Πολυτέλεια πολλών αστέρων στον αέρα (φωτό)

Όταν πρόκειται για αεροπορικά ταξίδια, αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος με στυλ είναι η πρώτη θέση. Τίποτα, όμως, δεν ξεπερνά σε φινέτσα και πολυτέλεια τα ταξίδια με ένα ιδιωτικό jet. Κι επειδή το τελευταίο μοιάζει μάλλον με… όνειρο καλοκαιρινής νυχτός, ας απολαύσουμε, τουλάχιστον, φωτογραφικά τις καμπίνες των 5 πιο ακριβών και χλιδάτων ιδιωτικών jet στον κόσμο. 

Boeing 747-8

Το 747-8 είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ιδιωτικό τζετ στον κόσμο και ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Boeing. Διαθέτει μια τεράστια καμπίνα 445 τ.μ. και είναι δομημένο σε τρία επίπεδα. Οι εσωτερικοί του χώροι αποτελούνται από μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων, μια τραπεζαρία 14 ατόμων και δύο άνετους χώρους με καναπέδες, χαμηλά τραπεζάκια και γιγαντοοθόνες. Επιπλέον, το 747-8 διαθέτει ιδιωτικό γραφείο, ξενώνα με δωμάτιο και μπάνιο και μια ευρύχωρη master σουίτα με ιδιωτικό σαλόνι και εξοπλισμένο μπάνιο. Υπηρεσίες που δικαιολογούν το αστρονομικό ποσό των 338 εκατομμυρίων ευρώ! 

Gulfstream G650

Για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να διαθέσει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος για το Gulfstream G650, που συναντάται στη δεύτερη θέση της λίστας. Με την μεγαλύτερη καμπίνα στην κλάση του, διαθέτει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον που συνολικά χωράει έως και 18 επιβάτες. Το άφθονο φως του ήλιου εισέρχεται ανεμπόδιστο από τα 16 μεγάλα παράθυρα, λούζοντας την καμπίνα με τις χρυσαφένιες αποχρώσεις του. Το Gulfstream G650 διαθέτει το μεγαλύτερο μήκος και φάρδος στην κατηγορία των ιδιωτικών τζετ σε ολόκληρη την αγορά.

Embraer Lineage 1000E

Με κότσος 48 εκατομμυρίων ευρώ το Embraer Lineage 1000E έρχεται στην τρίτη θέση των πιο ακριβών ιδιωτικών jet ανά τον κόσμο. Εύκολα χαρακτηριζόμενο και ως επιτομή της πολυτέλειας, αποτελείται από πέντε μεγάλες, πολυτελείς καμπίνες με άνετους καναπέδες και δερμάτινα καθίσματα, καθώς και μία master σουίτα με queen size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο, μια τραπεζαρία, γραφείο και καθιστικό, γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ, ασύρματα τηλεχειριστήρια ipad κ.α. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις πολυσύχναστων αεροδρομίων όπως του Λονδίνου κ.α. 

Airbus ACJ319

Η Airbus είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες ιδιωτικών αεροσκαφών στον κόσμο και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιωτικά αεροσκάφη που κυμαίνονται μεταξύ 66-101 εκατομμύρια ευρώ. Το Airbus ACJ319 είναι από τα πιο δημοφιλή πολυτελή jet ανά τον κόσμο, καθώς διαθέτει την μεγαλύτερη και ψηλότερη καμπίνα ιδιωτικού jet. Με χωρητικότητα οχτώ ατόμων, η κατασκευή του μπορεί να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη και να δημιουργηθεί custom made έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει πλήρη ελευθερία κινήσεων σε έναν χώρο απαράμιλλης αισθητικής.   

Cessna Citation Longitude

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσφέροντας την πιο αθόρυβη καμπίνα στην κατηγορία του, το Cessna Citation Longitude κοστολογείται περίπου στα 24 εκατομμύρια ευρώ και έχει χωρητικότητα 12 ατόμων. Διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα με αναπαυτικά καθίσματα, 15 μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως της ημέρας να φωτίζει τον εσωτερικό του χώρο καθώς και ευρύχωρο μπάνιο. Το jet διαθέτει υπηρεσίες όπως μηχανή espresso και φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και ξεχωριστό χώρο αποσκευών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.