ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Μπάνιο ταξιδίου” γι αυτούς που θέλουν την άνεσή τους [φωτό, βίντεο]

“Μπάνιο ταξιδίου” γι αυτούς που θέλουν την άνεσή τους [φωτό, βίντεο]

«Μπάνιο ταξιδίου» είναι η εκπληκτική εφεύρεση της Γερμανίδας designer Carina Deuschl που μπορεί να φέρει την επανάσταση στη ζωή των ταξιδιωτών που φτάνουν στο ξενοδοχείο τους ποθώντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο και είτε ανακαλύπτουν πως δεν υπάρχει μπανιέρα αλλά ντουζιέρα είτε δεν νιώθουν άνετα να μπουν στην πολυχρησιμοποιημένη μπανιέρα του δωματίου.

Το Xtend, που βραβεύτηκε το 2015 για το σχεδιασμό του, είναι μια πλήρως πτυσσόμενη μπανιέρα που διπλώνει και γίνεται επίπεδη ώστε να χωρά στον πάτο της βαλίτσας (μιας μεγάλης βαλίτσας…)

Έχει βάρος 7 κιλά και περιλαμβάνει πλαίσιο από ανθρακονήματα και ένα είδος υφάσματος που αποτελεί τα «τοιχώματα» της μπανιέρας και συγκρατεί το νερό.

Υπάρχει σωλήνας που συνδέει τη μπανιέρα με την παροχή νερού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ντουζιέρα.

Το bug είναι ωστόσο πως δεν υποδεικνύεται ο τρόπος αδειάσματος της μπανιέρας από το νερό…

Προς το παρόν πάντως οι ταξιδιώτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την έμπνευση της Deuschl καθώς δεν υπάρχουν σχέδια μαζικής παραγωγής. bath2bath6bath1bath3bath4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.