Σπίτια διάσημων που νοικιάζονται σε… «θνητούς» (φωτό)

Σπίτια διάσημων που νοικιάζονται σε… «θνητούς» (φωτό)

Ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα στην οποία χαλάρωνε κάποτε ο Φρανκ Σινάτρα, ή να ατενίσει τη θέα στην παραλία από την βίλα του Μικ Τζάγκερ.

Είναι δύο από τα σπίτια διάσημων που νοικιάζονται πλέον σε «θνητούς», δίνοντας την ευκαιρία- σε όποιους μπορούν βέβαια να πληρώσει το αντίτιμο- να χαλαρώσουν εκεί όπου έχουν περάσει το χρόνο τους ή έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής και όχι μόνο.

Η Vogue παρουσίασε πέντε τέτοια σπίτια:  

Το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα στο Παλμ Σπρινγκς  

Με τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, χτίστηκε το 1947 και έχει μία πισίνα σε σχήμα πιάνου. Το ντεκόρ του θυμίζει ’50, ενώ διαθέτει και vintage ηχοσύστημα. Κοστίζει 2.600 δολάρια τη βραδιά.

Το στούντιο του Υβ Κλάιν στο Παρίσι

Το μίνιμαλ λοφτ έχει ανακαινιστεί από τότε που ο Γάλλος καλλιτέχνης δημιουργούσε εκεί. Κοστίζει 290 ευρώ τη βραδιά.

Η βίλα του Sting στη Φλωρεντία

Αυτή η υπέροχη βίλα του 16ου αιώνα βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών από την Φλωρεντία. Ο Sting περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του για περισσότερα από 15 χρόνια και πλέον την νοικιάζει. Εχει ένα κεντρικό σπίτι και τρία μικρότερα, αμπελώνα και ελαιώνα.

Το στούντιο του Τζον Στάινμπεκ στην Καλιφόρνια

Ο άνθρωπος που έγραψε τα «Σταφύλια της οργής» συνήθιζε να συγγράφει σε αυτό το εξοχικό σπίτι με το ένα υπνοδωμάτιο. Κοστίζει 166 ευρώ τη βραδιά.

Η βίλα του Μικ Τζάγκερ στο Μιστίκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Stargroves», όπως ονομάζεται αυτό το εκπληκτικό παραλιακό σπίτι, βρίσκεται στο ιδιωτικό νησί Μιστίκ. Μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα, ενώ το προσωπικό του αριθμεί τέσσερα άτομα. Δίπλα σε αυτό, ο ροκ σταρ νοικιάζει το «Pelican Beach», που είναι ένα σαφώς μικρότερο οίκημα τριών υπνοδωματίων. Κοστίζει 16.500 δολάρια την εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.