ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα 12 πιο αλλόκοτα ξενοδοχεία του κόσμου [φωτό]

Τα 12 πιο αλλόκοτα ξενοδοχεία του κόσμου [φωτό]

Από ξενοδοχεία σε σχήμα Δούρειος Ίππος, γερανός, τραίνο, κρουαζιερόπλοιο ως δεντρόσπιτα και ινδιάνικες σκηνές είναι κάποια απο τα καταλύματα που προκαλούν εντύπωση και απορία…

Inntel Hotel Zaandam (Άμστερνταμ)

Ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, είναι σαν μια συστάδα πολύχρομων παραδοσιακών σπιτιών τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο. Βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Zaandam από τον οποίο φτάνεις με τραίνο στο κέντρο του Άμστερνταμ σε 12 λεπτά.

Faralda Crane Hotel (Άμστερνταμ)

Κομμάτι παλιού ναυπηγείου, αυτός ο γερανός μετατράπηκε σε ξενοδοχείο με μόλις 3 σουίτες προς ενοικίαση. Οι ένοικοι κατα τη διαμονή τους μπορούν να κάνουν bungee jumping από την κορυφή.

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort (Χουτζού, Κίνα)

Ένα τεράστιο εντυπωσιακό ντόνατ με υποθαλάσσια γέφυρα να ενώνει το ξενοδοχείο, σίγουρα θα αφήσει μοναδικές εντυπώσεις σε όποιον το επισκεφθεί. Τη νύχτα πραγματοποιείται φαντασμαγορικό σόου με φώτα τα οποία φωτίζουν όλο το κτίριο.

Hotel Jested (Τσεχία)

Χτίστηκε το 1960 και μοιάζει περισσότερο με διαστημόπλοιο με κεραία παρά με ξενοδοχείο. Βρίσκεται στη κορυφή του βουνού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, τα κιγκλιδώματα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι από κομμάτια χάλυβα που έχουν συγκολληθεί μεταξύ τους δίνοντας μια βιομηχανική αίσθηση.

9 Hours Capsule Hotel Kyoto (Ιαπωνία)

Ένα ξενοδοχείο που σίγουρα δεν είναι για κλειστοφοβικούς. Αποτελείται από δωμάτια κάψουλες μέσα στις οποίες μπορεί να φιλοξενηθεί μόνο ένας ταξιδιώτης και να απολαύσει έναν ευχάριστο ύπνο.

Sun Cruise Resort (Ντόνγκχα, Νότια Κορέα)

Για όσους αγαπούν τις κρουαζιέρες αλλά όχι το νερό, το κρουαζιερόπλοιο-ξενοδοχείο βρίσκεται στις παρυφές ενός βουνού και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία Υπάρχει ακόμη και ένα περιστρεφόμενο skylounge με θέα στον ωκεανό.

Spitbank Fort (Πόρτσμουθ, Αγγλία)

Αυτό το παλιό οχυρό από τσιμέντο, μέσα στη μέση της θάλασσας εκτός από πισίνα, σάουνα και τζάκι, φημολογείται ότι έχει και ένα…φάντασμα.

Free Spirit Spheres (Παραλία Κουάλικουμ, Βρετανική Κολομβία)

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παράκτια περιοχή του τροπικό δάσος Vancouver Island, το ξενοδοχείο αποτελείται από δεντρόσπιτα σε σχήμα σφαίρας τα οποία συνδέονται με σκάλες και γέφυρες.

The Aurora Express (Φέρμπανκς, Αλάσκα)

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε στάση σας αν αποκοιμηθείτε, γιατί αυτό το τραίνο δεν κινείται αλλά φιλοξενεί κουρασμένους ταξιδιώτες. Παλιό τραίνο της Αλάσκα το οποίο μετετράπη σε ξενοδοχείο από ζευγάρι ντόπιων.

Wigwam Motel (Χόλμπρουκ, Αριζόνα)

Επηρεασμένος από την ινδιάνικη κουλτούρα, ο Φρανκ Ρέντφορτν ξεκίνησε να χτίζει αυτά τα μοτέλ σε διάφορα μέρη της Αμερικής το 1930. Σήμερα απομένουν μόνο 3.

La Balade des Gnomes (Ντέρμπυ, Βέλγιο)

Ένας άλλος Δούρειος Ίππος ο ποίος στην πραγματικότητα είναι ένα ευφάνταστο ξενοδοχείο και έχει 10 δωμάτια. 

Hotel Costa Verde (Κόστα Ρίκα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Vintage Boeing ξενοδοχείο του οποίου η άτρακτος μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα, στο εθνικό πάρκο της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.