ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

5,1 εκατ. δολάρια πωλείται το σπίτι της Μάγια Αγγέλου (φωτό)

5,1 εκατ. δολάρια πωλείται το σπίτι της Μάγια Αγγέλου (φωτό)

Η διάσημη ποιήτρια, αλλά και ακτιβίστρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Μάγια Αγγέλου, υπήρξε και πολύ καλή στις επενδύσεις, όπως αποδεικνύεται.

Το 2002 η κυρία Αγγέλου είχε αγοράσει ένα σπίτι στο Χάρλεμ, το οποίο σήμερα, δύο χρόνια μετά το θάνατό της έχει τεθεί προς πώληση έναντι του ποσού-ρεκόρ, για την ιστορική αλλά και δύσκολη γειτονιά της Ν. Υόρκης, των 5,1 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για ένα 5όροφο κτίριο, κτισμένο με τον σχεδόν κλασσικό αρχιτεκτονικό ρυθμό που κυριαρχεί στο Χάρλεμ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, οκτώ μπάνια, θωρακισμένες πόρτες (ζωγραφισμένες με τη σιλουέτα μίας Αφρικανής), ενώ έχει διακομιστεί αποκλειστικά από την ιδιοκτήτριά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά όποιος το αγοράσει, εκτός του ότι θα αποκτήσει ένα υψηλής αξίας ακίνητο, θα έχει στην «κατοχή» του και την αίσθηση ότι στον ίδιο χώρο κάποτε έζησε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του αμερικανικού πολιτισμού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.