ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιδιωτικό υποβρύχιο «αξεσουάρ» για σούπερ-γιοτ με 5,5 εκατ. δολάρια (φωτό)

Ιδιωτικό υποβρύχιο «αξεσουάρ» για σούπερ-γιοτ με 5,5 εκατ. δολάρια (φωτό)

Κανένα σούπερ γιοτ δεν θεωρείται πλήρες χωρίς το δικό του μίνι- υποβρύχιο κι όποιος έχει τα λεφτά για ένα τέτοιο υπερ-σκάφος σίγουρα μπορεί να δώσει και μια μικρή περιουσία για το «παιχνιδάκι» αυτό.

Το τελευταίο «must-have» για δισεκατομμυριούχους που έχουν σούπερ γιοτ είναι το Triton 6600/2 που τους επιτρέπει να εξερευνούν το βυθό, ναυάγια και άλλα αξιοθέατα της θάλασσας ακόμα και σε βάθος που ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο.

Η τιμή του φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει το παχύτερο διάφανο «κέλυφος» παρέχοντας εκπληκτική θέα της ζωής κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Κατασκευάζεται από την Τriton Submarines στη Φλόριντα.

Η ταχύτητά του φτάνει τους τρεις κόμβους και κυβερνήτης και επιβάτης χρειάζονται περίπου μία ώρα για να φτάσουν στο μέγιστο βάθος.

Οι ώρες κατάδυσής του φτάνουν τις δέκα αν και η επάρκειά του, με παροχή οξυγόνου, αγγίζει τις 96.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Triton Bruce Jones αποκάλυψε τα σχέδια του νέου μοντέλου στο Fort Lauderdale International Boat Show τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Triton 6600/2 είναι διαθέσιμο για παραγγελία και η παράδοσή του χρειάζεται περίπου 18 μήνες.

iio01Triton 6600/2iio02Triton 6600/2iio04Triton 6600/2iio03Triton 3300/3 iio05

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Triton 3300/3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.