ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το «χοντρό» πείραγμα που δέχτηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τα μαλλιά του (φωτό)

Το «χοντρό» πείραγμα που δέχτηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τα μαλλιά του (φωτό)

Ένα «χοντρό» πείραγμα δέχθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στην Αγγλία.

Ο δάσκαλος του πληρώματος στο οποίο είχε κάνει την εκπαίδευσή του και ο Πρίγκιπας, είπε για τον Ουίλιαμ «Δεν έχει αλλάξει καθόλου, πέρα από το ότι του έχουν πέσει τα μαλλιά. Όλοι μεγαλώνουμε!

Στη συνέχεια ένα μέλος του πληρώματος σχολίασε πως Rik Maving  κάνει στους πάντες πλάκα, ακόμη και σε έναν πρίγκιπα.Βέβαια, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον δάσκαλο-πειραχτήρι, καθώς ο Ουίλιαμ είχε κουρευτεί πρόσφατα, με αποτέλεσμα να φαίνεται περισσότερο η αραίωση στα μαλλιά του.

Είναι γνωστό πως οι άντρες της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας  χάνουν τα μαλλιά τους από νεαρή ηλικία, μιας και ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε το ίδιο πρόβλημα.

Ο Maving συνεργάστηκε με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμς κατά την διάρκεια της τρίχρονης θητείας του στη Βασιλική Αεροπορία. Μάλιστα, ο πρίγκιπας είχε φέρει εις πέρας συνολικά 156 επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρακολούθησαν την επίσημη παρέλαση της Αεροπορίας που γιορτάζεται  προς ένδειξη τιμής σε όλα τα άτομα του πληρώματος που έχουν θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο για να σώσουν άλλους ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια το πριγκιπικό ζευγάρι συνάντησε πρώην συναδέλφους του Ουίλιαμς σε δεξίωση πουν ακολούθησε προς τιμήν τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.