ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμβουλές για… ξέφρενη διασκέδαση από το Business Insider: Πριν πεθάνετε, γλεντήστε στη Μύκονο (φωτό)

Συμβουλές για… ξέφρενη διασκέδαση από το Business Insider: Πριν πεθάνετε, γλεντήστε στη Μύκονο (φωτό)

Ξέφρενος χορός, πάρτι μέχρι τη στιγμή που ο ήλιος θα ανατείλει… ίσως και μετά από αυτή την ώρα.

Οσοι θέλουν να ζήσουν κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να παραλείψουν ένα ταξίδι: στη Μύκονο. Αυτό συμβουλεύει το Business Insider, που συμπεριέλαβε το ελληνικό νησί στα 28 καλύτερα μέρη του κόσμου για πάρτι. Μάλιστα, τονίζει ότι όλοι πρέπει να γλεντήσουν εκεί, πριν πεθάνουν.

«Σε αυτό το μικρό ελληνικό νησί γίνονται πάρτι… μεγαλύτερα και από τη ζωή, που ξεκινούν στην παραλία από το απόγευμα και συνεχίζουν μέχρι το επόμενο πρωί. Πηγαίνετε στην παραλία Super Paradise, ένα από τα καλύτερα μέρη για να γλεντήσετε, ή σε ένα από τα πολλά κλαμπ και μπαρ του νησιού», γράφει το Business Insider για τη Μύκονο.

Αυτά είναι τα άλλα 27 κορυφαία μέρη για πάρτι στον κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Λας Βέγκας

Νέα Ορλεάνη

Νέα Υόρκη

Παραλία Νησί, Κύπρος

Παγκ, Κροατία

Ρίο ντε Τζανέιρο

Σεν Τροπέ

Τελ Αβίβ

Γουίστλερ, Καναδάς

Μαρμπέγια, Ισπανία

Κοχ Πανγκάν, Ταϊλάνδη

Γκόα, Ινδία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.