ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οσκαρ 2016: Τα 9 καλύτερα αντρικά ρολόγια που επέλεξαν οι διάσημοι (φωτό)

Οσκαρ 2016: Τα 9 καλύτερα αντρικά ρολόγια που επέλεξαν οι διάσημοι (φωτό)

Η κομψότητα έφτασε στο απόγειο κατά τη διάρκεια της 88ης τελετής των Οσκαρ. Ομως δεν ήταν μόνο οι γυναικείες παρουσίες που έλαμψαν με τις πανέμορφες τουαλέτες τους αλλά και οι άντρες, ορισμένοι εκ των οποίων έκλεψαν την παράσταση με τα ρολόγια που επέλεξαν.

Το κορυφαίο αντρικό περιοδικό GQ επέλεξε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις ρολογιών στους αντρικούς καρπούς.

1.Μάικλ Φάσμπεντερ

2.Εντι Ρεντμαϊν

3.Ράιαν Σίκρεστ

4.Τομ Χάρντι 

5.Ααρον Ρότζερς

6.Λιβ Σράιμπερ

7.Λι Μπιούνγκ-Χαν

8.Τζον Λέτζεντ

9.Ντε Πατέλ 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.