ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σπίτι με 170.000 ευρώ χωρίς υποχρέωση για κανέναν λογαριασμό [φωτό]

Σπίτι με 170.000 ευρώ χωρίς υποχρέωση για κανέναν λογαριασμό [φωτό]

Κανένας λογαριασμός δεν θα επιβαρύνει τον αγοραστή του συγκεκριμένου σπιτιού, το οποίο χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για μηδενική παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα, ενώ το σπίτι διαθέτει αρκετή καθαρή ηλεκτρική ενέργεια ακόμα και για να φορτίσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πιθανά να έχει ο κάτοχός του.

Το συγκεκριμένο σπίτι είναι προκατασκευασμένο στη Μεγάλη Βρετανία, το κόστος του είναι 170.000 ευρώ για μια κατασκευή τριών υπνοδωματίων και ήδη έχουν αρχίσει να εγκαθιστώνται τα πρώτα στο Newport του Essex.

“Οι μηδενικοί λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν μία νέα προσέγγιση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που αντιμετωπίζουμε στην αγορά κατοικιών” ανέφερε ο Peter Bonfield, chief executive στο BRE. energy_2.PNG

Τα ενεργειακά σπίτια μηδενικών λογαριασμών είναι αποτέλεσμα συνδυασμού οικονομίας ενέργειας, έξυπνου σχεδιασμού και ηλιακών πάνελ.

Τα πάνελ τοποθετούνται στην οροφή και προσφέρουν στο σπίτι ηλεκτρική ενέργεια, θέρμανση και θερμομόνωση. energy_3.PNG

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Zed Factory – που παράγει τα σπίτια μηδενικών λογαριασμών– υπολογίζει ότι κάθε νοικοκυριό εξοικονομεί 3000 ευρώ το χρόνο με την χρήση αυτών των σπιτιών.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.