ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με έναν κορμό δέντρου (φωτό)

Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με έναν κορμό δέντρου (φωτό)

Συνήθως είναι πεταμένοι στην άκρη κάποιου επαρχιακού δρόμου. Κορμοί δέντρων και μεγάλα κλαδιά που πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν ποια θα ήταν η χρησιμότητά τους για το σπίτι τους.

Κι όμως, με λίγη δουλειά ένας κομμένος κορμός θα μπορούσε να πάρει μία δεύτερη ζωή και να χαρίσει στο σπίτι σας το ρούστικ στοιχείο που του έλειπε.

Ως τραπέζι, ακόμα και σαν σουπλά, ή ως φόντο σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας, ένας κορμός θα δώσει στον χώρο σας ένα έξτρα προσωπικό και πολύ ιδιαίτερο ύφος.

Έτσι θα μπορούσατε να μετατρέψετε ένα απλό κούτσουρο σε μία υπερυψωμένη πιατέλα για γλυκά που θα χρησιμοποιήσετε και για να διακόσμηση.

Επιπλέον, οι κορμοί είναι ό,τι καλύτερο και ως σουβέρ ή σουπλά.

Φυσικά, είναι υπέροχοι και ως τραπεζάκια. Μία λύση εύκολη μια και δεν χρειάζεται πολλή δουλειά και ιδιαίτερα οικονομική.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που πάνε ένα βήμα παραπέρα και χρησιμοποιούν κομμάτια από κορμούς και κλαδιά είτε για να κάνουν τέχνη είτε απλά για να διακοσμήσουν ένα τζάκι.

Αν τώρα σας, περισσέψει κάτι, όταν αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε έναν πεσμένο κορμό δέντρου που βρήκατε κάπου τυχαία, μπορείτε να εμπνευστείτε και από τις παρακάτω ιδέες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.