ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο απόλυτος χιονοδρομικός “παράδεισος” των rich and famous [φωτό]

Ο απόλυτος χιονοδρομικός “παράδεισος” των rich and famous [φωτό]

Η χειμερινή χιονοδρομική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, αλλά αν δεν είχατε το χρόνο ή την οικονομική δυνατότητα να «δαμάσετε» τις πλαγιές αυτό το χειμώνα, σας δίνουμε την ευκαιρία με έναν απίθανο τρόπο.

Ένα από τα πιο πολυτελή και αναγνωρίσιμα χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Aspen, είναι ένας μαγνήτης για τους πλούσιους λάτρεις των χειμερινών σπορ από όλο τον κόσμο.

Αλλά αν ο προϋπολογισμός σας δεν βγαίνει να επισκεφθείτε τον προορισμό που απολαμβάνουν οι διάσημοι όπως ο Lance Armstrong, ο Jack Nicholson και η Heidi Klum, μην ανησυχείτε καθώς με τις παρακάτω εικόνες θα μπορέσετε να απολαύσετε το θέρετρο όπως ποτέ πριν, σχεδόν νιώθοντας το ψύχος… aspen.jpg aspen2.jpg aspen3.jpg

Εδώ είναι μια άποψη του βουνού Aspen, μια από τις τέσσερις περιοχές σκι που απαρτίζουν το θέρετρο.

Εδώ είναι το ιδανικό σημείο για να φάτε. Ο χώρος για ηλιοθεραπεία βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Aspen και προσφέρει εκπληκτική θέα στο θέρετρο.

Εάν είστε ένας δισεκατομμυριούχος που ψάχνει για μια υπέροχη κατοικία, τότε το κατάλληλο σημείο είναι το Red Mountain.

Η Jackie και ο Miguel Bezos, οι γονείς του ιδρυτή της Amazon, Jeff, είναι ιδιοκτήτες ενός ακινήτου στο Red Mountain.

Πέρυσι, το πολυτελές « Summit House» που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, πωλήθηκε έναντι 65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εάν βρεθείτε στο Άσπεν, είναι σημαντικό να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο. Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά ηλιοβασιλέματα σαν και αυτό. Αν δεν μπορέσετε να το δείτε από κοντά, απολαύστε το από την οθόνη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.