Η αγορά τροφίμων που σχεδιάζει να ανοίξει στην Νέα Υόρκη ο Anthony Bourdain – Δείτε το μενού

Η αγορά τροφίμων που σχεδιάζει να ανοίξει στην Νέα Υόρκη ο Anthony Bourdain – Δείτε το μενού

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Anthony Bourdain, ο αγαπημένος γευσιγνώστης και «σκληροπυρηνικός» εστιάτορας, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να ανοίξει μια τεράστια αγορά τροφίμων στο Pier 57, στον ποταμό Hudson στο Μανχάταν.

Σχέδια για το χώρο περιλαμβάνουν μια λαχαναγορά, καντίνες με street food, ένα τεράστιο μπαρ που θα σερβίρει στρείδια, ένα φούρνο, χασάπικα, tapas bar, ένα μαγαζί που θα πουλάει τσάι, ένα μαγαζί με γλυκά και κέικ ακόμη και ένα εξωτερικό κήπο για μπύρα με ασιατική αισθητική.

Η αγορά τροφίμων που σχεδιάζει να ανοίξει στην Νέα Υόρκη ο Anthony Bourdain - Δείτε το μενού

Όπως δήλωσε ο Bourdain οι λάτρεις του φαγητού θα μπορούν να απολαμβάνουν «δεξιοτεχνικά κομμένο ζαμπόν Iberico αλλά και σούπες laksa, κινέζικα νουντλ με αρνί, βιετναμέζικη σούπα pho και ένα τίμιο μπάρμπεκιου, όλα σε ένα μέρος».

Το SuperPier αναμένεται να ανοίξει το 2017. Ήδη έχει αγοράσει μια μεγάλη έκταση η Google για να μεταφέρει τα γραφεία της. Μαζί με το πρότζεκτ του Bourdain σίγουρα θα γίνει το πιο χοτ σποτ της Νέας Υόρκης στο προσεχές μέλλον. https://pbs.twimg.com/media/CWUypsWWIAA9TXp.jpg

Ο Bourdain κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λίστα με μερικά από τα πιάτα που θα ήθελε να υπάρχουν στο μενού της αγοράς.

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές του

Hainanese κοτόπουλο με ρύζι, Σιγκαπούρη bour1

Bun Thai, Βιετνάμ bour2

Beef Brisket και Shrimp Wonton Noodle Soup, Χονγκ Κονγκ bour3

Char Kway Teow, Σιγκαπούρη bour4

Χοιρινό Μπάρμπεκιου και ψητή χήνα, Χονγκ Κονγκ bour5

Μπακαλιάρος και χταπόδι Ceviche tostada, Μεξικό bour6

Sarawak laksa, Μαλαισία bour7

Ρύζι Geylang claypot, Σιγκαπούρη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
bour8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.