ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παροχές ξενοδοχείων πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες [φωτό]

Παροχές ξενοδοχείων πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες [φωτό]

Αν στις πολυτελείς παροχές ενός ξενοδοχείου φαντάζεστε μια πισίνα ή ένα σπα τότε πρέπει να δείτε τις πραγματικά ιδιαίτερες παροχές που προσφέρουν μερικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

1. Ταξίδι με ένα ημι-υποβρύχιο – Velaa Private Island, Μαλδίβες

xenodoxeia1

Το ξενοδοχείο Velaa έχει το δικό του ημι-υποβρύχιο χωρητικότητας τριών ατόμων τα οποία μπορούν με ένα μοναδικό τρόπο να εξερευνήσουν την Ατόλη Noonu. Μια σίγουρα ξεχωριστή εμπειρία που δεν προσφέρουν πολλά καταλύματα.

2. Οδήγηση στον πάγο – Four Seasons Hotel Lion Palace, Αγία Πετρούπολη xenodoxeia2

Οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα ιδιωτικό τζετ για μια παγωμένη λίμνη στην τούνδρα της Σουηδίας στον μακρινό Βορρά. Τα οχήματα της προσφοράς περιλαμβάνουν Λαμποργκίνι και Μαζεράτι που μπορούν να φτάσουν πολύ υψηλές ταχύτητες πάνω στον πάγο.

3. Εμπειρία σε ιδιωτικό σινεμά στη ζούγκλα – Soneva Kiri, Ταϊλάνδη xenodoxeia3

Δεν υπάρχουν πολλοί κινηματογράφοι σαν κι αυτόν στον κόσμο. Πρόκειται για έναν ιδιωτικό κινηματογράφο στη ζούγκλα που επιπλέει πάνω στη λιμνοθάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν κλασικές ταινίες πίνοντας κοκτέιλ και τρώγοντας γκουρμέ φαγητό.

4. Παρακολουθώντας τις χελώνες να εκκολάπτονται σε ένα ιδιωτικό νησί – Jumby Bay, Καραϊβική xenodoxeia4

Η περίοδος ωοτοκίας των χελωνών στο Jumby Bay, κοντά στην Αντίγκουα, είναι ένα από τα θαύματα της φύσης. Και οι πελάτες του καταλύματος μπορούν να την παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν το μνημειώδες ταξίδι από την ξηρά στη θάλασσα.

5. Ροβινσώνας Κρούσος για μία μέρα – J A Manafaru Hotel, Μαλδίβες xenodoxeia5

Αυτό σημαίνει ότι οι «ναυαγοί» επισκέπτες θα αφεθούν σε ένα ακατοίκητο νησί και θα γίνουν κυνηγοί βρίσκοντας τη δική τους τροφή και καταφύγιο. Μια διαφορετική εμπειρία για όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή πρόκληση.

6. Διαστημική εμπειρία – Kameha Grand Zurich, Ελβετία xenodoxeia6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το κατάλυμα διαθέτει την πρωτοποριακή Διαστημική Σουίτα, σχεδιασμένη από τον Γερμανό καλλιτέχνη Michael Najjar, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στο διάστημα. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειδικό πακέτο το οποίο δίνει σε όσους επισκέπτες επιθυμούν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τη ζωή σε μηδενική βαρύτητα στο διάστημα μέσω του bodyflying και να δουν πώς είναι μια πτήση σε προσομοιωτή ενός jetliner Α320.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.