ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βγαλμένο από ταινία φαντασίας: Κατασκευή ουρανοξύστη σε σχήμα κόμπρας (φωτό)

Βγαλμένο από ταινία φαντασίας: Κατασκευή ουρανοξύστη σε σχήμα κόμπρας (φωτό)

Μοιάζει βγαλμένο από κάποια ταινία φαντασίας. Είναι όμως το σχέδιο ενός Ρώσου δισεκατομμυριούχου, που οραματίστηκε την κατασκευή ενός ουρανοξύστη σε σχήμα κόμπρας.

Ο Βασίλι Κλιούκιν θέλει να φτιάξει τον «Asian Cobra Tower». Οπως προδίδει και το όνομά του, ο χρυσός πύργος έχει το σχήμα κόμπρας, με γραφεία και διαμερίσματα στον «κορμό» του φιδιού και εστιατόριο και κλαμπ στα «σαγόνια» του.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας σχεδίασε ο ίδιος το πρωτότυπο αυτό κτίριο. «Στην Ιαπωνία, είναι κομπλιμέντο να αποκαλέσεις κάποιον φίδι. Είναι σύμβολο σοφίας και αιώνιας ζωής», είπε ο Κλιούκιν στο Bysiness Insider.

Φίδια και δράκοι είναι οι «φύλακες» ναών, θησαυρών, της εσωτερικής γνώσης και θεών, πρόσθεσε ο Ρώσος. «Αν αυτός ο ουρανοξύστης χτιστεί σε μία πόλη, τότε αυτή θα γίνει αιώνια», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς τα φίδια αλλάζουν δέρμα, και ο ουρανοξύστης θα μπορεί να αλλάζει χρώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.