ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε το μοναδικό, νέο, υπερπολυτελές γιοτ από γυαλί! [φωτό]

Δείτε το μοναδικό, νέο, υπερπολυτελές γιοτ από γυαλί! [φωτό]

Με έδρα την Ολλανδία, η Feadship, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των superyachts, παρουσίασε ένα καινοτόμο γιοτ πλεύσης σε ρηχά βάθη, 34 μέτρων.

Το σκάφος, το οποίο θα ονομαστεί από τον ιδιοκτήτη του σε μεταγενέστερη ημερομηνία, έχει γυαλί στο περισσότερο μέρος του εξωτερικού προφίλ του από κάθε άλλο γιοτ της Feadship. Το νέο μηχανοκίνητο σκάφος και το καινοτόμο σχέδιο προσφέρει πρόσβαση σε νέες αγορές με περιορισμένες εγκαταστάσεις ελλιμενισμού.

feadship 34

«Έχει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε να βρείτε σε μεγαλύτερα Feadships. Και το γεγονός ότι τέσσερα παρόμοιου μεγέθους Feadships είναι υπό κατασκευή είναι επίσης μια συναρπαστική ιστορία από μόνη της», δήλωσε το ναυπηγείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Feadship είναι διάσημη για την κατασκευή superyachts μεταξύ 40 και 100 και πλέον μέτρων. Εμείς συνήθως δεν κατασκευάζουμε μεγαλύτερα και ούτε δημιουργούμε Feadships που είναι παρόμοια με οτιδήποτε άλλο. Εκτός αν, φυσικά, ο πελάτης έχει ένα πολύ συγκεκριμένο αίτημα, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση», πρόσθεσε η Feadship.

Εκτός από το εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα που προσδίδει το γυαλί, η τραπεζαρία είναι επίσης εντυπωσιακή λόγω της ψηλής οροφής της 2,45(μέτρα), ασυνήθιστο για το μέγεθος του σκάφους. Άλλα χαρακτηριστικά του σούπεργιοτ είναι ο κεντρικός κλιματισμός και οι ξηρές γεννήτριες εξάτμισης με καταλυτικά φίλτρα καυσαερίων.

Το Hull 692, είναι το πρώτο που είναι έτοιμο, διαθέτει εσωτερικό σχεδιασμό από την Bannenberg & Rowell Design. Τα επόμενα δύο γιοτ, Hull 691 και Hull 693, θα είναι έτοιμα στο εγγύς μέλλον και μπορείτε να δείτε να εξερευνούν τις θάλασσες, τα φιόρδ και τους όρμους σε τρεις διαφορετικές ηπείρους με ταχύτητα 19 κόμβων. Feadship Savannah, the world’s first hybrid super-motoryacht

Το επόμενο έτος, η Feadship σκοπεύει να δρομολογήσει δύο πιο σούπερ καινοτόμα έργα. feadship 34- http://dutchmegayachts.com/wp-content/uploads/2014/08/Feadship-Pestifer-stuurboord-bw.jpg http://www.charterworld.com/images/yachts/Feadship%20Super%20Yacht%20Lady%20Christine%20-%20Beach%20Platform.png

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/24/2014/09/Feadship_Rock_It_web.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.