ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκθεση: Αυτά είναι τα νέα ρολόγια της Rolex (φωτό)

Έκθεση: Αυτά είναι τα νέα ρολόγια της Rolex (φωτό)

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Ωρολογοποιίας BASELWORLD που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2016,η Rolex παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες των συλλογών Oyster.

Παράλληλα, για πρώτη φορά η Rolex συνοδεύει όλα τα μοντέλα της με πιστοποιήσεις  χρονομετρικής ακρίβειας  που απονέμονται  για πρώτη φορά από την ίδια τη Rolex.Η εμβληματική ένδειξη της μάρκας “Superlative Chronometer”έχει επαναπροσδιοριστεί με κριτήρια χρονομετρικής ακρίβειας που ξεπερνούν  αυτά που ορίζονται από την παγκόσμια ωρολογοποιία.

Κυρίαρχο νέο μοντέλο  είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη.Το νέο μοντέλο συνδυάζει τη νέας γενιάς τεχνολογία  με την αισθητική και το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από την ιστορία του θρυλικού αυτού χρονογράφου.

Επίσης η Rolex παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King,ένα μοντέλο με επιβλητικό όνομα,που παρουσιάζεται ξανά με νέο διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του ’30.

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και  κίτρινο ή ροζ χρυσό ,με νέα διάμετρο 41mm .Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχανισμό 3235,με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

To γυναικείο Lady Datejust 28,με ανανεωμένη κάσα 28mm,είναι εξοπλισμένο με το μηχανισμό 2236 και ελατήριο από σιλικόνη-πατέντα της Rolex.

Επίσης τα μοντέλα Yacht -Master 40 και Explorer παρουσιάστηκαν ανανεωμένα σχεδιαστικά με νέα καντράν.

Όλα τα μοντέλα Rolex συνοδεύονται από τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονόμετρου,που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ROLEX HELLAS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.