ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πώς να ζήσετε σαν … Ιταλός πρίγκιπας [φωτό]

Πώς να ζήσετε σαν … Ιταλός πρίγκιπας [φωτό]

Υπάρχουν αρκετά κάστρα προς πώληση ανά την Ευρώπη, αλλά πολύ λίγα δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους τους να προσποιηθούν τους… φεουδάρχες. Πρόκειται για την διαφορά του να ζει κανείς σαν πρίγκιπας, και να είναι πραγματικός πρίγκιπας. Τώρα, στην αγορά μπορείτε να βρείτε και ένα κάστρο το οποίο θα σας δώσει ακριβώς αυτή την ευκαιρία.

Το Castle di Sismano, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των πριγκίπων του Corsini (δύο εκ των οποίων ήταν Πάπες), εδώ και 1.054 χρόνια, πωλείται, μαζί με τα 850 εκτάρια γόνιμης γης του τα οποία συμπεριλαμβάνουν δάση, πεδιάδες, βοσκοτόπια και 18 στρέμματα ελαιόδεντρων.

A view of the village of Sismano, from one of the surrounding hillsides.

Το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της Ιταλίας, μιάμιση ώρα από τη Ρώμη και συμπεριλαμβάνει και… μπόνους ακίνητα εκτός από τις 17 αγροικίες και τις 7 βίλες.

Δεν συμπεριλαμβάνεται ολόκληρο το χωριό Sismano, το οποίο απολαμβάνει τη θαλπωρή των τεράστιων τειχών της πόλης, αλλά οι επίδοξοι αγοραστές θα λάβουν επιπλέον έναν πύργο με το ρολόι της πόλης, δύο μικρά σπίτια, δύο γκαράζ, μία αποθήκη, και το ρεστοράν της πόλης. The castle is surrounded by the village of Sismano. The sale comes with some, but not all, of the property here.

Όσο για το ίδιο το κάστρο: έχει μέγεθος 1670 τετραγωνικά, συμπεριλαμβανόμενης και εσωτερικής αυλής και πισίνας. Χρειάζεται, όμως, αρκετή δουλειά για να επιστρέψει στο στάτους του ως το στολίδι του πριγκιπάτου.

Όμως τα 8,3 εκατομμύρια δολάρια φαίνεται να είναι μία… λογική τιμή για να γίνει κανείς Ιταλός “πρίγκιπας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
The castle has been owned by the Corsini family since the Emperor Otto bestowed it in 962 A.D. The pool is a more recent addition.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.