Ρόδος: Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ – Ποια είναι Σάρι Άρισον

Ρόδος: Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ – Ποια είναι Σάρι Άρισον

Το πολυτελές γιοτ “Megan” κατέπλευσε προχθές το πρωί στο Μανδράκι της Ρόδου και πρόκειται να παραμείνει για περίπου ένα μήνα.

Η θαλαμηγός, είναι ιδιοκτησίας της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ, της Σάρι Άρισον που αναμένεται να βρεθεί στο νησί τις προσεχείς ημέρες. Το “Megan” έχει μέγεθος 44 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2011. Διαθέτει σημαία των νησιών Κέημαν. Έχει έξι καμπίνες, χωρητικότητας 12 ατόμων ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα έως 10 ατόμων. Διαθέτει πισίνα και μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και μοντέρνο εξοπλισμό, καθιστώντας το έτσι ως ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής.

Η ιδιοκτήτρια του σκάφους, σύμφωνα με το wikipedia, γεννήθηκε το 1957 και θεωρείται σύμφωνα με το Forbes, η πλουσιότερη γυναίκα στη Μέση Ανατολή, ενώ το 2007 βρισκόταν στη λίστα με τους 20 πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου. Είναι κόρη του επιχειρηματία Ted Arison και της ανήκει η εταιρεία “Arison Investments” στην οποία υπάγονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και η τράπεζα Hapoalim.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία της είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες που πραγματοποιεί. Στην επενδυτική εταιρεία Arison Investments υπάγονται επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, κτηματομεσιτικές, επεξεργασίας και εμφιάλωσης νερού, βιομηχανίας κ.α. ενώ η προσωπική περιουσία της Σάρι Άρισον ανέρχεται στα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.