ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολυτέλεια και design στην πρώτη θέση του μέλλοντος! (φωτό)

Πολυτέλεια και design στην πρώτη θέση του μέλλοντος! (φωτό)

Η λονδρέζικη εταιρεία Seymourpowell σχεδίασε την απόλυτη σουίτα πρώτης θέσης ανεβάζοντας την εμπειρία της πτήσης σε άλλο επίπεδο, με πολυτέλεια και προσωπικό χώρο που η οικονομική θέση δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί.

Αποκαλούμενο και «boutique hotel του ουρανού» το πρότζεκτ First Spaces της εταιρείας περιλαμβάνει έξι ξεχωριστά δωμάτια με πολυθρόνα ή καναπέ που γίνεται κρεβάτι, οθόνη 42 ιντσών και ένα «έξυπνο» σύστημα που έχει στόχο να προβλέπει τις ανάγκες των επιβατών.

Σχεδιασμένες για ένα Airbus A380, οι σουίτες απευθύνονται σε ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι ή ζευγάρια που δεν θέλουν όχι μόνο να τα ενοχλήσουν αλλά ούτε καν να τα δουν οι συνεπιβάτες τους.

Σε έρευνά της στους ταξιδιώτες, η Seymourpowell διαπίστωσε πως υπήρχε επιθυμία για ανώτερες υπηρεσίες κι έτσι έσπευσε να επανακαθορίσει την πρώτη θέση προτείνοντας σουίτες που μοιάζουν βγαλμένες από ξενοδοχείο.

Η καμπίνα First Spaces περιλαμβάνει τέσσερις μονές σουίτες και δύο διπλές, χώρους αποθήκευσης για τις χειραποσκευές, κρεμάστρα ρούχων, συρτάρια και τραπέζι. Οι επιβάτες θα μπορούν να ελέγχουν από τάμπλετ παρεχόμενο από το αεροσκάφος ή από δική τους συσκευή την παρεχόμενη ψυχαγωγία, την εργονομία των καθισμάτων και τη θέση τους, τον φωτισμό, την πρόσβαση στο ίντερνετ, ακόμα και την παραγγελία φαγητού από το μενού.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Seymourpowell, Dick Powell, η ανάπτυξη και η πιστοποίηση του πρότζεκτ αυτού μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Ως εκ τούτου, το πότε μπορεί να δούμε την καμπίνα First Spaces έτοιμη σε Airbus, παραμένει άγνωστο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
seyropamnans9seyropamnans8seyropamnans7seyropamnans6seyropamnans5seyropamnans4seyropamnans3seyropamnans2seyropamnans1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.