ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα πολυτελή σπίτια πάμπλουτων διακοσμητών [φωτό]

Τα πολυτελή σπίτια πάμπλουτων διακοσμητών [φωτό]

Υπάρχει μία ομάδα από διακοσμητές πολυτελών εσωτερικών χώρων που έχουν μετατρέψει τα σπιτικά τους σε επίγειους παραδείσους, συλλέγοντας μερικά από τα πιο πολυτελή έπιπλα που υπάρχουν στον κόσμο. Η Τζούλια Τόμας άφησε τις κάμερες του Chanel 4 να «εισβάλουν» στο σπίτι της στο Chelsea και το θέαμα ήταν εξωπραγματικό. Έχοντας συλλέξει πολυτελή πράγματα από κάθε γωνιά του κόσμου, η ίδια πουλάει αντικείμενα μεγάλης αξίας σε ποδοσφαιριστές της Premier League και Ρώσους ολιγάρχες.

Η

Έχοντας σπουδάσει εσωτερική διακόσμηση και βγάζοντας πλέον εκατομμύρια, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην έχει εξοπλύσει πλήρως την οικία της. Γούνες, βασιλικές καναπέδες και πολυέλαιοι εκατομμυρίων δίνουν μία αρχοντική πινελιά στην έπαυλή της.

Η ίδια πουλάει τα πάντα… από υφάσματα και χαλιά, μέχρι έπιπλα και ταπετσαρίες και με κρύσταλλα, εκπληρώνοντας κάθε επιθυμία των πελατών της.

Ένα από τα επιτεύγματά της είναι να διακοσμήσει το Ανάκτορο της Βασίλισσας Ελισάβετ με πολυέλαιους, κάτι δύσκολο και απαιτητικό για ένα τόσο ιστορικό κτίριο.

Από την άλλη, ο interior desiger Brian Wade έχει περάσει τα τελευταία του χρόνια διακοσμώντας τα αρχοντικά Ρώσων μεγιστάνων, έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα.

Η έπαυλή του περιλαμβάνει σάουνα στο υπόγεια, 9 μπάνια, ένα ξεχωριστό όροφο για το προσωπικό και φυσικά ανελκυστήρα. Επίσης διαθέτει άπειρο αποθηκευτικό χώρο, μιας αυτός, η γυναίκα και η κόρη του διαθέτουν το δικό τους δωμάτιο-ντουλάπα.

Ακόμα και ο εξοπλισμός στο γυμναστήριο τους είναι κατά παραγγελία, για να ταιριάζει με το ύφος τους υπόλοιπου σπιτιού, ενώ οι καρέκλες της τραπεζαρίας ήρθαν κατευθείαν από το Καναδά.

Τελευταία είναι η Τζοάννα Γουντ, διακοσμήτρια γνωστών pop star και αστεριών του Hollywood.

Το σπίτι της είναι ένα αριστούργημα, μιας και η ίδια μετέτρεψε πρώην χώρο γραφείων σε μία βίλα με 93 δωμάτια.

Το αρχοντικό της περιλαμβάνει μία ατελείωτη τραπεζαρία, πολυελαίους-έργα τέχνης, αίθουσα υποδοχής για τους καλεσμένους, ενώ τα ταβάνια των δωματίων του είναι διακοσμημένα με φύλα χρυσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε το ακριβές κόστος της ανακαίνισης, αλλά παραδέχθηκε πως κόστιζε μία περιουσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.