Αυτό είναι το ανακαινισμένο παλάτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ (φωτό)

Αυτό είναι το ανακαινισμένο παλάτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ (φωτό)

Ετοιμοι να μπουν στο ανακαινισμένο τους σπίτι είναι ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμαλ Αλαμουντίν, μετά την ολοκλήρωση της ανοικοδόμησης του σπιτιού τους στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας.

Η κατοικία, που βρίσκεται δίπλα στον Τάμεση, χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, με την αξία της να εκτιμάται περίπου στα 12 εκατ. ευρώ.

Διαθέτει γήπεδο τένις, τεράστια πισίνα, υδρομασάζ, ευρύχωρο πάρκινγκ αλλά και κινηματογράφο για ρομαντικές ή περιπετειώδεις βραδιές.

Σύμφωνα με την Sun, η ανακαίνιση αναστάτωσε τους γείτονες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το χάος που επικρατούσε τους μήνες των εργασιών, οι οποίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο.

«Επικρατεί το απόλυτο χάος έξω από το σπίτι, είναι ένα εργοτάξιο. Ενας μεταφορέας νερού έχει προκαλέσει καταστροφή τις τελευταίες ημέρες, πηγαίνοντας εδώ και εκεί», δήλωσε ένας γείτονας.

«Συνήθιζα να πηγαίνω έναν μικρό περίπατο δίπλα στο ποτάμι δύο φορές την ημέρα. Τώρα είμαι απρόθυμος να βγάλω τον σκύλο μου βόλτα, γιατί δεν ξέρω τι θα αντικρίσω», είπε κάποιος άλλος και προσέθεσε:

«Ζω εδώ 20 χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια συνολική έλλειψη σεβασμού και περιφρόνησης για όλους εμάς, ενώ υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και για την πόλη μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.