ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι άτακτες ανιψιές της Νταϊάνα που εκμεταλεύονται το όνομα της- Χλιδή και ξέφρενη διασκέδαση (φωτό)

Οι άτακτες ανιψιές της Νταϊάνα που εκμεταλεύονται το όνομα της- Χλιδή και ξέφρενη διασκέδαση (φωτό)

Αγαπούν τα ατελείωτα ταξίδια, τα πριβέ πάρτι και τους διάσημους σχεδιαστές. Οι τρεις ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα ζουν μία χλιδάτη ζωή με απίστευτα προνόμια και όλα αυτά χάρη στην…θεία τους, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Η Lady Kitty Spencer και οι αδελφές της, τα δίδυμα Lady Eliza και Lady Amelia είναι ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, (κόρες δηλαδή του αδελφού της Charles) και παρόλο που δεν έχουν καμία σχέση με τους βασιλικούς κύκλους της Βρετανίας, ζουν μία αριστοκρατική ζωή με αμέτρητα ταξίδια και πολύ διασκέδαση.

Ο τελευταίος κύκλος ταξιδιών τους περιελάμβανε το Σεν Τροπέ, το Κείπ Τάουν και διάφορα άλλα ιδιωτικά νησιά, ανοικτά της Αυστραλίας, από τα οποία πόσταραν συνεχώς φωτογραφίες τους με μαγιό. 

Και φυσικά, δεν περιορίζονται, μόνο, σε ταξίδια. Ο φακός των παπαράτσι τις έχει συλλάβει αρκετές φορές  να διασκεδάζουν ξέφρενα σε πριβέ νυχτερινά κέντρα της Αγγλίας, να μένουν το πεντάστερο ξενοδοχείο Palazzo Parigi της Ιταλίας και να ψωνίζουν χωρίς όρια σε οίκους υψηλής ραπτικής.  

Γνωρίζοντας την δύναμη που έχει το επίθετό τους, οι ανιψιές της Νταϊάνα χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης για να κάνουν ότι και πολλοί άλλοι σταρ: Να βγάλουν χρήματα προωθώντας προϊόντα. 

Ειδικά, η Lady Kitty έχοντας περίπου 30.000 follows στο Instagram, «απολαμβάνει» διάφορα προνόμια από μεγάλες εταιρίες καλλυντικών, ρούχων και διαφόρων άλλων ειδών.

Μεταξύ άλλων έχει συμβόλαια με τους οίκους Dior και Ralph Lauren, τις αεροπορικές γραμμές Emirates και πολλά πεντάστερα ξενοδοχεία. Και κάπως έτσι καταφέρνει να ζει μια γκλάμορους ζωή, χωρίς να κάνει ουσιαστικά τίποτα άλλο πέρα από… socializing.

Οι τρεις αδελφές, πάντως, πέρασαν μία δύσκολη παιδική ηλικία. Με την μητέρα τους να είναι εθισμένη από το αλκοόλ και την ηρωίνη, Κέιτ, Αμέλια και Ελίζα εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας μετακομίζοντας το 1995 στο Κέιπ Τάουν, της Αφρικής.

Λίγο καιρό μετά το θάνατο της Νταϊάνα, οι τρεις αδελφές, αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα καλύτερα ιδιωτικά κολέγια του Κέιπ Τάουν, επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και άρχισαν τη «βασιλική» ζωή  μακριά όμως από υποχρεώσεις και πρωτόκολλα. (Αμέλια & Ελίζα)

Η περιουσία των Σπένσερ εκτιμάται σήμερα στα 100 εκατ. δολάρια, πράγμα που επιτρέπει στις καλλονές να ταξιδεύουν από την μία χώρα στην άλλη για εβδομάδες.

Μάλιστα η Κitty έχει ήδη στα πλάνα της να κυκλοφορήσει τη δική της πολυτελή μάρκα ρούχων για πλουσιοκόριτσα, ενώ η Αμέλια προτιμά να κρατάει πιο χαμηλούς τόνους, ακολουθώντας το αγόρι της, που είναι σέρφερ, σε διάφορα εξωτικά μέρη.Παρά τη ρήξη που είχε η Νταϊάνα με το  παλάτι, οι ανιψιές της διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους πρίγκιπες, ιδιαίτερα τον Χάρι, ενώ το πριγκιπικό ζεύγος Κέιτ και Ουίλιαμ είχαν παρευρεθεί πέρσι στο πάρτι του μικρότερου της οικογενείας Σπένσερ, Λούις.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί οι ανιψιές της Νταϊάνα να μην είναι τόσο χαμηλών τόνων όσο εκείνη, αλλά σίγουρα έχουν πάρει το «επαναστατικό»πνεύμα της θείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.