Η απόλυτη χλιδή: Πολυτελείς σουίτες πάνω στη θάλασσα – Κοστίζουν μόλις… $4.321 τη βραδιά (φωτό)

Η απόλυτη χλιδή: Πολυτελείς σουίτες πάνω στη θάλασσα – Κοστίζουν μόλις… $4.321 τη βραδιά (φωτό)

Τα θαλάσσια μπανγκαλόου είναι για τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, ότι τα κίτρινα ταξί για την πόλη της Νέας Υόρκης. Υπάρχουν σε αφθονία και κοστίζουν πολύ ακριβά!

Τώρα τα πολυτελή καταλύματα έρχονται και στο δυτικό ημισφαίριο καθώς δύο all-inclusive θέρετρα, ένα στην Τζαμάικα και το άλλο στο Μεξικό, ανακοίνωσαν την κατασκευή μπανγκαλόου πάνω στη θάλασσα αργότερα αυτό το έτος.

Στην Τζαμάικα, η Sandals Resorts ανοίγει πέντε νέες θαλάσσιες σουίτες, οι οποίες είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια. Οι σουίτες θα περιλαμβάνουν μια «μπανιέρα ηρεμίας» πάνω στη θάλασσα, μια ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και φυσικά άμεση πρόσβαση στα νερά της Καραϊβικής.

Κάθε βίλα περιλαμβάνει γυάλινο δάπεδο για να βλέπουν οι ένοικοι τους υδρόβιους οργανισμούς, που θα κολυμπούν από κάτω.

Η τιμή θα ανέρχεται στα 4.321 δολάρια ανά διανυκτέρευση. 931c9f8a0e034e4b9c70a26129947756 74e3b2d085cf457e81894c7039c52784 SRC - OWV 5 ows-inside Habitaci n

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Exterior2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.