ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ιδιωτικό τζετ των $66,5 εκατ. που έχει λίστα αναμονής ως το 2018

Το ιδιωτικό τζετ των $66,5 εκατ. που έχει λίστα αναμονής ως το 2018

Για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να διαθέσει 66,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος για το Gulfstream G650.

Με την μεγαλύτερη καμπίνα στην κλάση του, διαθέτει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον που συνολικά χωράει έως και 18 επιβάτες. Το άφθονο φως του ήλιου εισέρχεται ανεμπόδιστο από τα 16 μεγάλα παράθυρα, λούζοντας την καμπίνα με τις χρυσαφένιες αποχρώσεις του.

Το Gulfstream G650 διαθέτει το μεγαλύτερο μήκος και φάρδος στην κατηγορία των ιδιωτικών τζετ σε ολόκληρη την αγορά. http://www.centraljetcharter.com/images/gulfstream-g650er-private-planes.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το αεροσκάφος είναι σε θέση να ταξιδεύει σχεδόν με την ταχύτητα του ήχου και έχει μια λίστα αναμονής που εκτείνεται ως το 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.