ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σπίτι πωλείται για 2,9 εκατ. ευρώ μαζί με νησάκι (φωτό)

Σπίτι πωλείται για 2,9 εκατ. ευρώ μαζί με νησάκι (φωτό)

Το οίκημα Mermaid Estate βρίσκεται στην Ιρλανδία, στη νοτιοδυτική ακτή, και έχει θέα ένα φυσικό λιμάνι με κρυστάλλινα νερά, φώκιες και δελφίνια.

Το πωλητήριό του απευθύνεται μόνο σε εκείνους που μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς το αντίτιμο αγγίζει τα 2,9 εκατ. ευρώ.

Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν πολλά ανακυκλωμένα υλικά. Οι ένοικοι θα έχουν στη διάθεσή τους τρία μπάνια, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, χώρους γραφείου αλλά και δύο τζακούζι εξωτερικού χώρου.

Για τους επισκέπτες υπάρχει ξενώνας ενώ το σπίτι πωλείται μαζί με το… ακατοίκητο νησάκι Illaundrane, μια ανάσα από την ακτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
amsdahfg1amsdahfg2amsdahfg3amsdahfg7amsdahfg4amsdahfg5amsdahfg6
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.