ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Συμβουλές για το πως να αναβαθμίσετε την θέση σας στο αεροπλάνο

Συμβουλές για το πως να αναβαθμίσετε την θέση σας στο αεροπλάνο

Ακολουθήστε τα έξυπνα «τρικ» και τις συμβουλές που ακολουθούν και θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά η αναβάθμιση της θέσης σας στο επόμενο ταξίδι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση.

1. Προτιμήστε να ταξιδέψετε σε αργίες ή τα σαββατοκύριακα, ημέρες δηλαδή που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό συνήθως τότε δεν πραγματοποιούν κάποιο ταξίδι. Έτσι, το αεροπλάνο διαθέτει σίγουρα περισσότερες ελεύθερες θέσεις, κι εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάποια από αυτές.

2. Να παραμείνετε «πιστοί» στην αεροπορική σας και να γίνετε μέλος του club της. Ακόμη κι αν είστε στην αρχή, ή μετράτε λίγα αεροπορικά μίλια με την συγκεκριμένη εταιρεία, όλο και κάποιο «δωράκι» θα κερδίσετε. kentriki_edited

3. Τσεκάρετε πάντα τα emails σας. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που ενημερώνουν τους πελάτες τους ακόμη και λίγες ώρες πριν την πτήση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αναβάθμισης θέσης με μικρό κόστος (όχι δωρεάν). Αν είστε τυχεροί και πρόθυμοι να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω, μπορεί και να προλάβετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Να είστε ευγενικοί. Η καλοσύνη πάντα επιστρέφεται σε όσους την πρεσβεύουν. Γι αυτό ένα χαμόγελο προς το προσωπικό της αεροπορικής που πετάτε ή μια κουβεντούλα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας από το αεροδρόμιο στο αεροπλάνο δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Αντιθέτως, αν είστε τυχεροί θα σας χαρίσει την αναβάθμιση της θέσης σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.