Τα 6 καλύτερα οικονομικά αντρικά ρολόγια!

Τα 6 καλύτερα οικονομικά αντρικά ρολόγια!

Τα αντρικά ρολόγια είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα κομψό ντύσιμο, για τα οποία όμως τις περισσότερες φορές οι άντρες ξοδεύουν αρκετά χρήματα, ώστε να βρουν αυτό το εντυπωσιακό και ποιοτικό κομμάτι που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση τους!

Αν όμως ψάξεις λίγο καλύτερα θα δεις ότι μπορείς να βρεις υπέροχες προτάσεις από αρκετά γνωστές εταιρείες, με πολύ χαμηλότερο budget από αυτό που φαντάζεσαι ότι θα πρέπει να δαπανήσεις για ένα καλό ρολόι.

Ποια είναι όμως αυτά τα κομμάτια που μπορείς να επιλέξεις, για να κοσμήσουν το χέρι σου και να ολοκληρώσουν το μοντέρνο σου ντύσιμο;

Εντυπωσιακά αντρικά ρολόγια σε οικονομικές τιμές 2015-2016MVMT Black/Tan Leather MVMT adrika rologia

Στην MVMT μπορείς να βρεις μινιμαλιστικά ρολόγια σε απίστευτα προσιτές τιμές και μία εξαιρετική πρόταση είναι αυτό εδώ το καφέ δερμάτινο ρολόι με το μαύρο καντράν, το οποίο έχει διάμετρο 45 χιλιοστών.

Είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές χάρις στον επιχρυσωμένο ανοξείδωτο χάλυβα από τον οποίο έχει δημιουργηθεί. Επιπλέον, είναι αρκετά λεπτό ώστε να χωράει άνετα κάτω από ένα πουκάμισο και αντέχει μέχρι και 30 μέτρα κάτω από το νερό.

Pulsar PT3297X

Pulsar PT3297XΑυτό το ρολόι μοιάζει πολύ με τα κλασικά διαχρονικά κομμάτια που βλέπουμε εδώ και χρόνια, μόνο που είναι μια πλήρως ανανεωμένη τους έκδοση. Έχει όπως βλέπεις ένα εκπληκτικό μαύρο και λευκό καντράν, με λεπτομέρειες από καθαρό ατσάλι και αντέχει μέχρι και 50 μέτρα κάτω από το νερό.

MVMT Rose Gold/Black Leather oikonomika adrika rologia

Εδώ έχουμε μια εναλλακτική πρόταση από την MVMT για όσους θέλουν ένα καλό ρολόι για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Το ορυκτό κρύσταλλο και εδώ το προστατεύει πλήρως από τις γρατσουνιές.

Επιπλέον, ο ροζ χρυσός που έχει χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το μαύρο δερμάτινο λουράκι κάνει αυτό το κομμάτι μια εξαιρετική επιλογή, για όσους δεν έχουν μεγάλη αγάπη στο casual ντύσιμο.

Timex Intelligent Quartz T2P380 casual adrika rologia

Και επειδή το μπλε χρώμα είναι ένα από τα must της εποχής, αυτή εδώ η πρόταση είναι άκρως νεανική και έχει αρκετά υψηλές πωλήσεις.

Μιλάμε για ένα ρολόι με 44 χιλιοστά καντράν, το οποίο παρέχει νυχτερινή λειτουργία για υψηλή ορατότητα όταν δεν υπάρχει πολύ δυνατός φωτισμός στον χώρο, αλλά και πλήρης αντοχή κάτω από τα 100 μέτρα μέσα στο νερό.

Marc Ecko Three Eyes Brown Leather Pericarp rologia Marc Ecko

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Marc Ecko βάζει πλέον την υπογραφή του σε αρκετά ιδιαίτερα ρολόγια με χαρακτήρα και εγγυάται σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό ξεχωριστές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το συγκεκριμένο ρολόι έχει καφέ δερμάτινο λουράκι και καντράν από ατόφιο ανοξείδωτο ατσάλι. Βέβαια, έχει μέγεθος 50 χιλιοστά και ένδειξη 24ώρου συμπεριλαμβανομένου χρονογράφου δευτερολέπτων. Όσο για την αντοχή του στο νερό, μπορείς να το βάλεις μέχρι και σε 30 μέτρα βάθος.

Hugo Boss Orange Black Rubber Strap rologia Hugo Boss

Τα ρολόγια Boss φημίζονται για την πολυτελή τους κομψότητα, καθώς επίσης και για το σοφιστικέ τους στυλ σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ένα διαχρονικό κομμάτι με λουράκι από καουτσούκ και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι μεγέθους 48 χιλιοστών. Επιπρόσθετα έχει αναλογικό μηχανισμό Quartz και είναι ανθεκτικό μέχρι και στα 30 μέτρα κάτω από το νερό.

Φυσικά, αυτό που το κάνει ακόμη πιο μοντέρνο είναι το πορτοκαλί χρώμα του καντράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά τα ρολόγια κοστίζουν λιγότερο από 100€ εκτός από το Marc Ecko το οποίο μπορείς να το βρεις περίπου στα 150€. Όποιο από αυτά τα ρολόγια – κοσμήματα και αν επιλέξεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίζεις για το στυλ σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.