ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι… χίλιες και μια νύχτες Σαουδάραβα πρίγκιπα στην Κρήτη (vid)

Οι… χίλιες και μια νύχτες Σαουδάραβα πρίγκιπα στην Κρήτη (vid)

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Boing 737-400 προσγειώθηκε  στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου μεταφέροντας τον  εγγονό του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Μασχούρ Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, ο οποίος θα παραμείνει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Νωρίτερα σύμφωνα με το neakriti.gr είχαν φτάσει στο Ηράκλειο, με άλλη πτήση, τα 35 μέλη της συνοδεία του Μασχούρ Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Ο νεαρός πρίγκιπας έχει επιλέξει το πολυτελέστατο Amirandes στις Γούβες για τη διαμονή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι ο ίδιος και η συνοδεία του , έχουν καταλύσει σε 4 σουίτες.

Το πρώτο του βράδυ στην Κρήτη, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, επέλεξε να γευματίσει σε πολύ γνωστό ρεστοράν στην Χερσόνησο.

Άγνωστο παραμένει για πόσες μέρες θα παραμείνει στην Κρήτη ο γόνος της βασιλικής οικογένειας και η συντροφιά του, πάντως όπως έγινε γνωστό  έχουν ζητήσει ένα ελικόπτερο και μια θαλαμηγό για τις εξορμήσεις τους.

Δείτε τη στιγμή της άφιξης του πριγκιπικού αεροσκάφους και την αποβίβαση του Μασχούρ Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.