ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το αγαπημένο αρχοντικό των διασημοτήτων στα Χάμπτονς που νοικιάζεται $1 εκατ. το μήνα (φωτό)

Το αγαπημένο αρχοντικό των διασημοτήτων στα Χάμπτονς που νοικιάζεται $1 εκατ. το μήνα (φωτό)

Με 31.000 τετραγωνικά πόδια και εξωφρενικές ανέσεις, όπως σινεμά, μπόουλινγκ, κελάρι, τοίχο αναρρίχησης, γήπεδο μπάσκετ, ιδιωτικό γυμναστήριο και σπα, είναι εξαιρετικά απίθανο να βαρεθείτε, αν μείνετε στο πιο διάσημο σπίτι στα Χάμπτονς, στο Sandcastle.

Το κόστος ενοικίου βέβαια του αρχοντικού, είναι υψηλό καθώς ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα, ή 500.000 δολάρια για μικρότερη διάρκεια διαμονής.

Χτίστηκε από τον θρυλικό οικοδόμο του Χάμπτονς, Joe Farrell και τέθηκε προς πώληση μόλις το 2013, σύμφωνα με την Real Deal. Αν και ο Farrell έλαβε μια προσφορά ύψους 43,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος τελικά αποφάσισε να μην πουλήσει το σπίτι έτσι ώστε να μείνει εκεί με την οικογένειά του.

Πλέον το νοικιάζει σε διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Jay Z και Beyonce, οι οποίοι φέρεται να κατέβαλαν 400.000 δολ. για να μείνουν στο υπερπολυτελές σπίτι για ένα μήνα το 2012. the-sandcastle-sits-on-115-acres-on-swanky-halsey-lane-in-bridgehampton-new-york it-has-about-31000-square-feet-of-living-space heres-the-formal-living-room-complete-with-an-intricate-ceiling-design-and-fluffy-pillows the-kitchen-is-absolutely-enormous-and-has-a-walk-in-refrigerator the-dining-room-comes-complete-with-a-massive-chandelier heres-a-look-at-the-wood-paneled-office-in-case-you-need-to-get-some-work-done the-family-room-is-modern-and-eye-catching-with-a-coffered-ceiling the-bowling-alley-is-a-nice-perk-if-youre-into-that-sort-of-thing as-is-the-air-lounge-a-childrens-entertainment-center-with-virtual-golf-a-half-pipe-and-a-rock-climbing-wall of-course-theres-a-movie-theater-with-a-ceiling-that-mimics-the-night-sky as-well-as-a-gym-and-basketball-court you-can-also-play-squash-and-racquetball the-spa-is-the-ideal-place-for-relaxation for-news-junkies-this-room-has-5-different-television-screens-perfect-for-keeping-track-of-whats-happening-in-the-world the-master-suite-alone-measures-an-impressive-2800-square-feet the-lavish-closets-and-dressing-rooms-take-up-much-of-that-space the-master-bathroom-looks-more-like-a-ballroom-than-a-place-to-bathe the-main-house-sits-close-to-the-60-foot-by-20-foot-heated-pool-which-has-an-underwater-speaker-system theres-also-a-sunken-tennis-court

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.