«Κατενθουσιασμένος» ο σεΐχης του Κατάρ με τη Σκιάθο

«Κατενθουσιασμένος» ο σεΐχης του Κατάρ με τη Σκιάθο

Ο σεΐχης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, αναχώρησε χθες το βράδυ από τη Σκιάθο, με το βασιλικό αεροπλάνο που τον ανέμενε στον αερολιμένα του νησιού «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Ο υψηλός επισκέπτης της Σκιάθου, όπως και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που τον συνόδευαν, έφυγε για την πρωτεύουσα Ντόχα του Κατάρ, κατενθουσιασμένος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για άλλη μια φορά.

Ο σεΐχης επισκέφτηκε και φέτος το ξενοδοχείο “Σκιάθος Παλλάς” και δείπνησε με την οικογένειά του στο εστιατόριο “White view” επιλέγοντας να γευτεί το αγαπημένο του ντόπιο αρνάκι γάλακτος στη σούβλα, ενώ ήπιε χυμό ρόδι.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν αναχωρήσουν, δείπνησαν με τον σεΐχη στην τραπεζαρία του πολυτελούς ιδιωτικού αεροσκάφους και το δείπνο περιελάμβανε αστακούς, ψάρια και θαλασσινά από τη Σκιάθο, χυμούς και ντόπια εκλεκτά κρέατα, τα οποία ετοίμασαν οι σεφ του διάσημου εστιατορίου “Καρνάγιο” της Σκιάθου και μεταφέρθηκαν με ειδικά σκεύη στο βασιλικό αεροσκάφος.

Οι ιδιοκτήτες του “Σκιάθος Παλλάς” χάρισαν στον σεΐχη ένα δένδρο ελιάς, που συμβολίζει την ειρήνη, και ο σεΐχης τοποθέτησε το δώρο στο κατάστρωμα της θαλαμηγού του “Αλ Μιρκάμπ” σε περίοπτη θέση δίπλα στην μεγάλη πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεΐχης του Κατάρ θα συνεχίσει μετά από διάστημα 30 περίπου ημερών την καλοκαιρινή του κρουαζιέρα από την Κυανή Ακτή της Γαλλίας και αναμένεται να επανέλθει στη Σκιάθο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του περί τα τέλη Αυγούστου.

Η “Αλ Μιρκάμπ” καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του σεΐχη στην Σκιάθο, αγκυροβόλησε, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, στην παραλία Μάραθα και σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο “Σκιάθος Παλλάς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλωτό παλάτι του Άραβα κροίσου, μήκους 133 μέτρων, είναι το έκτο μεγαλύτερο γιωτ στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.