ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο κρυφός γάμος ελληνίδας δημοσιογράφου με τον πρίγκιπα της Ισπανίας! (φωτό)

Ο κρυφός γάμος ελληνίδας δημοσιογράφου με τον πρίγκιπα της Ισπανίας! (φωτό)

Μυστικό γάμο στο Παλαιό Φάληρο έκαναν η 42χρονη Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας Fernando Gómez-Acebo. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου την περασμένη Πέμπτη και την Κυριακή υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Αν και ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, χωρίς φωτογράφους, το ισπανικό περιοδικό “Hola!” δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο.

«Ο γάμος τους έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο και την Κυριακή στις 10 το πρωί η Νάντια γέννησε τον γιο τους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Nicolas» αποκάλυψε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Η Νάντια φορούσε ένα λευκό αέρινο νυφικό με λεπτομέρειες από δαντέλα, είχε τα μαλλιά της κάτω σε μπούκλες και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

Η νύφη επέλεξε να είναι κομψή με ένα άνετο λευκό φόρεμα, καθώς είχε μπει ήδη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης. 

Το ζευγάρι σχεδιάζει φυσικά να κάνει και ανοιχτό γάμο με καλεσμένες όλες τις βασιλικές οικογένειες, αλλά και την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας, το οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση του μικρού Νικόλα.

Πώς γνωρίστηκαν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησαν να είναι μαζί.

Η εγκυμοσύνη της Νάντια ήταν απρόσμενη και οδήγησε στον γάμο του ζευγαριού.

Μάλιστα, το γεγονός ότι το πρώτο παιδί του νιόπαντρου ζευγαριού είναι αγόρι, και δεδομένου ότι ο διάδοχος Φελίπε και σύζυγός του Λετίσια έχουν μόνο δυο κοριτσάκια, σημαίνει ότι το παιδί θα είναι εν δυνάμει βασιλιάς της Ισπανίας.

Και η Νάντια είναι η εν δυνάμει βασιλομήτωρ της Ισπανίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ο πρίγκιπας Fernando Gómez-Acebo
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.