ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Παπούτσια: Κερδίστε χώρο κάνοντάς τα μέρος της διακόσμησής σας (φωτό)

Παπούτσια: Κερδίστε χώρο κάνοντάς τα μέρος της διακόσμησής σας (φωτό)

Παπούτσια. Με τακούνια ή χωρίς, αθλητικά, καθημερινά και επίσημα. Αντρικά, γυναικεία και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και παιδικά.

Συσσωρεύονται σε ντουλάπες, εσωτερικές ή εξωτερικές, κάποιες φορές, οι χώροι δεν είναι αρκετοί και αναπόφευκτα προκύπτει το ερώτημα: «Πως θα τα τακτοποιήσω;».

Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση. Για την οικογένεια που αναζητεί εύκολους τρόπους για να δημιουργήσει ένα χώρο αποθήκευσης, για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το παπούτσι ως έργο τέχνης και θέλουν να το επιδεικνύουν, για όσους έχουν απλά μία πλούσια συλλογή ή για εκείνους που δεν έχουν μεγάλο διαμέρισμα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες που εντοπίσαμε στο Pinterest:

Αν θες να τα εκθέσεις

Κατακόρυφα σε τοίχο

Οριζόντια σε τοίχο

Στο κάτω μέρος της ντουλάπας

Ακόμα και για τα παιδιά

Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο έπιπλο

Στο μπουντουάρ σας

Σύνθεση σε γυναικείο δωμάτιο

Σύνθεση σε παιδικό δωμάτιο

Για τους τυχερούς που έχουν εξτρα χώρο

Σε κλασικό και βαρύ ύφος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:  Εξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας -Κάντε τα μέρος της διακόσμησης [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/273798/exypnoi-tropoi-gia-na-apothikeysete-ta-papoytsia-sas-kante-ta-meros-tis-diakosmisis#ixzz4CJQ829ND

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.