ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μέσα στη χλιδή ο γάμος Ινδού μαχαραγιά με 1.000 καλεσμένους! (φωτό)

Μέσα στη χλιδή ο γάμος Ινδού μαχαραγιά με 1.000 καλεσμένους! (φωτό)

Ένας γάμος με 1.000 καλεσμένους από την «αφροκρέμα» της Ινδίας έγινε στις 27 Ιουνίου και η δεξίωση με 2.500 καλεσμένους αναμένεται να γίνει σήμερα. Στον γάμο ακολουθήθηκαν βήμα προς βήμα οι παραδοσιακές τελετές της χώρας που έγιναν στο περίφημο παλάτι Mysore, στο κρατίδιο Καρνατάκα στην Νότια Ινδία.

Ο 24χρονος μαχαραγιάς του κρατιδίου,Yaduveer Kirshnadatta Chamaraja Wadiyar, απόφοιτος του πανεπιστημίου της Βοστόνης, παντρεύτηκε την παιδική του φίλη, πριγκίπισσα Trishika Kumari, κόρη του μαχαραγιά του κρατιδίου του Ρατζαστάν στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Ο νεαρός μαχαραγιάς στέφθηκε επικεφαλής του κρατιδίου τον Μάιο του περασμένου έτους όταν απεβίωσε ο θείος του, μαχαραγιάς στην Καρνατάκα, ο οποίος δεν είχε παιδιά. Η θεία του 24χρονου, μαχαρανή Pramodadevi Wadiyar, υιοθέτησε τον νεαρό άντρα για να εξασφαλίσει την συνέχεια της οικογένειας που βασιλεύει στο κρατίδιο επί 600 χρόνια.

Στον γάμο ανάμεσα στους 1.000 καλεσμένους ήταν ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σόνια Γκάντι, πολιτικοί, βιομήχανοι και πολλοί Ινδοί αξιωματούχοι.

Το παλάτι Mysore αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ινδία, αλλά παρέμεινε κλειστό επί μία εβδομάδα για τις τελετές του πολυτελούς γάμου. Αν και η Ινδία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1947 και το πολίτευμα είναι προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία οι μαχαραγιάδες, όχι μόνο διατηρούν τον πλούτο τους, αλλά εξακολουθούν να έχουν επιρροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.