ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολυτέλεια σε εξωτικούς προορισμούς-Νησιά που νοικιάζονται ακόμη και από 120 ευρώ τη βραδιά (φωτό)

Πολυτέλεια σε εξωτικούς προορισμούς-Νησιά που νοικιάζονται ακόμη και από 120 ευρώ τη βραδιά (φωτό)

Μπορεί η διαμονή σε ιδιωτικά νησιά να ακούγεται και να είναι προνόμιο των λίγων και πλουσίων αλλά υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις για να απολαύσουν και οι «κοινοί θνητοί» μερικές βραδιές πολυτέλειας στο δικό τους νησί.

Η Airbnb δίνει την δυνατότητα να νοικιάσει κανείς ιδιωτικά νησιά με τιμές που ξεκινούν από 120 ευρώ τη βραδιά.

Έχοντας κάνει μερικές στρογγυλοποιήσεις στις τιμές (προς τα επάνω) η βρετανική Telegraph παρουσιάζει μερικά νησιά που νοικιάζονται όσο μερικά δωμάτια ξενοδοχείων για μια βραδιά!

1. St Lawrence River hideaway, Οντάριο, Καναδάς (120 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio1

Ένα «αγροτικό» σπιτάκι το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα βρίσκεται σε ένα μικρό νησί που περιβάλλεται από όμορφες παραλίες. Οι τρόποι για να περάσει κανείς την ώρα του περιλαμβάνει κανό-καγιάκ, ψάρεμα, κωπηλασία και ουσιαστικά αν μοιραστεί μια παρέα τα έξοδα το κόστος είναι μόλις 20 ευρώ το άτομο!

2. The Ark, Κολομβία (242 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio2

Ένα ονειρικό, αυθεντικό νησί περιτριγυρισμένο από φοίνικες και λευκές παραλίες είναι ότι πρέπει για ένα ταξίδι μακριά από τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Τροφοδοτείται με γεννήτρια και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές.

3. Tropical Island Cove, Κόστα Ρίκα (206 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio3

Αυτό το τροπικό νησί είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα και φυσικά έχει την δική της ιδιωτική παραλία με πρόσβαση σε τροπικό δάσος… Βέβαια το θέμα είναι πώς φτάνεις μέχρι την Κόστα Ρίκα για να το απολαύσεις…

4. Pine Isle, Μέιν, Ηνωμένες Πολιτείες (139 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio4

Αυτό το μικρό νησάκι βρίσκεται μέσα σε λίμνη και η γαλήνια θέα του σε ανταμείβει για το ποσό του ενοικίου για μία νύχτα. Σίγουρα ένας ιδανικός προορισμός για όποιον θέλει να απολαύσει έναν έναστρο ουρανό και να κάνει ένα διάλειμμα από τη σύγχρονη ζωή!

5. Tahiti, Νικαράγουα (191 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio5

Αυτό το απομονωμένο νησί μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και δέκα άτομα και μόνο στην περίπτωση που έχετε βαρεθεί τα κύματα της Καραϊβικής, έχει επίσης και τη δική του πισίνα.

6. Sugarloaf Point Lighthouse, Αυστραλία (260 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio6

Οι επισκέπτες σε αυτό το ηλιόλουστο νησί θα μείνουν στο εξοχικό σπίτι ενός πρώην φαροφύλακα, το οποίο περιβάλλεται από καταγάλανα νερά και ένα μοναδικό, παρθένο φυσικό τοπίο.

7. Bird Island, Stann Creek, Μπελίζ (325 ευρώ τη βραδιά) nisiaenoikio7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νησί βρίσκεται σε έναν προστατευόμενο κοραλλιογενή ύφαλο σε μια από τις καλύτερες περιοχές για ψαροτούφεκο και ψάρεμα και φυσικά πάνω σε αυτό θα βρει κανείς εξοπλισμό για καγιάκ για δύο άτομα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.