ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντουμπάι: Άνοιξε τις πύλες του το ξενοδοχείο του Οίκου Βερσάτσε (φωτό)

Ντουμπάι: Άνοιξε τις πύλες του το ξενοδοχείο του Οίκου Βερσάτσε (φωτό)

Το νέο ξενοδοχείο του Οίκου Βερσάτσε «Palazzo Versace Dubai» στο Ντουμπάι, θεωρείται μοναδικής πολυτέλειας και αισθητικής κατάλυμα και έχει χαρακτηριστεί «το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στη Μέση Ανατολή». 

Ο σχεδιασμός των δωματίων, η διακόσμηση και η επιλογή επίπλων και υφασμάτων έχει γίνει από την ίδια την Ντονατέλα Βερσάτσε, αδελφή του ιδρυτή του οίκου μόδας, Τζιάνι Βερσάτσε, που παρά τις κατηγορίες που έχει δεχθεί για τις απανωτές αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, στο θέμα της αισθητικής του ξενοδοχείου φαίνεται να έχει επιτύχει.

Το «Palazzo Versace Dubai» λειτουργεί από τα τέλη του περασμένου έτους, αλλά επίσημα εγκαίνια θα κάνει στο τέλος του 2016. Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει επτά κατηγορίες καταλυμάτων, ανάμεσα στα οποία 215 δωμάτια και σουίτες και 169 ιδιωτικές κατοικίες.

Ενδεικτικά, ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου κοστίζει 650 δολάρια την βραδιά. Στα υφάσματα επιπλώσεων κυριαρχούν χρώματα όπως, το τιρκουάζ, το μπλε, το μπεζ, το χρυσό και το σομόν ενώ σχέδια με παγόνια, γεράκια και άλογα διακοσμούν τα χαλιά, τα couvre lit και τα μαξιλάρια των δωματίων.

Η βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, δική της πισίνα, τζακούζι και μεγάλη ταράτσα με θέα στον κόλπο του Ντουμπάι, μια εκπληκτική θέα που απολαμβάνει ολόκληρο το κατάλυμα. Οι πελάτες που επιλέγουν να μείνουν στις σουίτες του Palazzo Versace Dubai έχουν δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, 24ωρη υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, δωρεάν απογευματινό τσάι και δωρεάν ποτά.

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο διαθέτει οκτώ εστιατόρια, τρεις εξωτερικές πισίνες, μπαρ στις πισίνες και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, κλαμπ και σπα.

Πρόκειται για το δεύτερο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ιταλικού οίκου μόδας, το πρώτο λειτουργεί ήδη από το 2000 στην Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία και ανάμεσα στους πελάτες του είναι και πολλοί celebrities, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπιγιονσέ και ο Ροντ Στιούαρτ. Ο οίκος αναμένεται να κατασκευάσει ένα ακόμα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και 20 ορόφων στην «Μέκκα των τυχερών παιχνιδιών», στο Μακάο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.