Το κρουαζιερόπλοιο -πλωτό παλάτι- των 450 εκατ. δολαρίων! (φωτό)

Το κρουαζιερόπλοιο -πλωτό παλάτι- των 450 εκατ. δολαρίων! (φωτό)

Το χαρακτηρίζουν το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που φτιάχτηκε ποτέ και με τα 450 εκατομμύρια δολάρια που χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί, είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό αυτό.

Η εταιρεία Regent «εγκαινιάζει» σήμερα το πλοίο Seven Seas Explorer εγκαινιάζοντας και τη νέα ζωή του στο νερό, παρουσία της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό.

Είναι το πρώτο πλοίο εδώ και μια δεκαετία για τη Regent που επένδυσε 450 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του.

Το κρουαζιερόπλοιο χωρά 750 επιβάτες και διαθέτει από τις υψηλότερες αναλογίες χώρου ανά επιβάτη και από τις μικρότερες αναλογίες μέλους πληρώματος ανά επιβάτη.

Μετά το παρθενικό του ταξίδι στις 20 του μήνα, το Seven Seas Explorer θα ταξιδέψει στην Ευρώπη πριν πλεύσει προς το Μαϊάμι για σειρά κρουαζιέρων στην Καραϊβική.

Το «ορόσημο» του πλοίου είναι η περιλάλητη Regent Suite εμβαδού 412 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και χώρο spa μέσα στην ίδια τη σουίτα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε πλοίο.

Ακόμα κι εκείνοι που δεν θα μείνουν πάντως στη σουίτα αυτή, δεν θα πλήξουν πάνω στο πλοίο: μπορούν να χαλαρώσουν ή να βουτήξουν στις πισίνες του και να γευματίσουν επιλέγοντας από ποικίλα μενού.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει τρία lounge, ένα για ποτά και χορό πριν το δείπνο, ένα για νυχτερινή διασκέδαση με ζωντανή μουσική κι ένα από όπου μπορεί κανείς ανεμπόδιστος να απολαύσει τη θέα της θάλασσας και του ουρανού.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του κρουαζιερόπλοιου είναι το «αίθριο» με τις διπλές σκάλες που εκτείνεται από τον τέταρτο έως τον πέμπτο όροφο.

Το πλοίο διαθέτει πολλά εστιατόρια αλλά υπάρχει και το Prime 7 στο οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να γευματίσουν μόνο κατόπιν κράτησης.

Ασφαλώς οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία για σπορ, μεταξύ άλλων jogging και γκολφ, αλλά και για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο καζίνο ή να αποδράσουν με ένα καλό βιβλίο, στη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Murano9Murano8Murano7Murano1Murano2Murano3Murano4Murano5Murano6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.