ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Halcyon: Το πολυτελές υπέρ-σκάφος φτιαγμένο από γυαλί! (φωτό)

Halcyon: Το πολυτελές υπέρ-σκάφος φτιαγμένο από γυαλί! (φωτό)

Χωρίς να του λείπει καμία πολυτέλεια, από αυτές που περιμένουν όσοι θα έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσουν, το σούπερ γιοτ «Halcyon» ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό design του και συγκεκριμένα στο υλικό του: του γυαλί.

Με σάουνες μέσα στη σουίτα, πισίνες με διαφανή πυθμένα, τζακούζι, καζίνο και σπα, το Halcyon , με την υπογραφή της Gill Schmid Design, που το σχεδίασε για ιδιώτη, εξερευνά τις δυνατότητες της χρήσης του γυαλιού με την πρόταση δημιουργίας μιας κατασκευής με εξολοκλήρου με γυαλί- συνδυασμό γυαλιών για την ακρίβεια, για την πρόκληση αντικατοπτρισμών, για να προσφέρει και τη μέγιστη ιδιωτικότητα στον ιδιοκτήτη και τους φιλοξενούμενούς του.

Το γυαλί θα είναι διάφανο από μέσα προς τα έξω και οπάκ στην αντίστροφη πορεία.

Οι δύο πισίνες του Halcyon, εφόσον περάσει στη φάση της κατασκευής, θα συνδέονται με καταρράκτη.

Το γιοτ θα μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα σε οκτώ σουίτες- οι δύο VIP. Θα έχει επίσης χώρο για πλήρωμα 37 μελών!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τιμή του δεν αποκαλύφθηκε αλλά προφανώς όποιος θελήσει να το κάνει δικό του θα χρειαστεί να ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
yacht3d10yacht3d9yacht3d8yacht3d7yacht3d6yacht3d5yacht3d4yacht3d3yacht3d2yacht3d1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.