Η θρυλική έπαυλη του Hugh Hefner στο Λος Άντζελες πουλήθηκε τελικά για 100 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που φημολογείται από χθες. Το νέο ωστόσο είναι πως ο 90χρονος Hefner και ιδρυτής της “αυτοκρατορίας” του Playboy θα εξακολουθήσει να μένει εκεί για την υπόλοιπη ζωή του, οπότε ο νέος της ιδιοκτήτης Daren Metropoulos θα συγκατοικήσει μαζί του.  

 Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

Ο 32χρονος Daren, αγόρασε την έπαυλη δίνοντας τελικά τα μισά χρήματα από τα 200 εκατομμύρια δολάρια που ήταν αρχικά η τιμή πώλησης. Ο ίδιος δήλωσε πως η έπαυλη του Hefner, που χτίστηκε το 1927 και συνοδεύεται από μια τεράστια έκταση 1.858 τετραγωνικών μέτρων, έχει “πλούσια και ιστορική κληρονομιά” και έχει “αριστουργηματικό design”. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ανέφερε πως “η κληρονομιά του οικήματος υπερβαίνει κατά πολύ τη διασημότητα του.

 Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να έχω την τιμή να είμαι ο διαχειριστής μιας τέτοιας περιουσίας”.   Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Daren, ως νέος ιδιοκτήτης, θα πρέπει να ζήσει μαζί με τον Hefner μέχρι τον θάνατό του, μια συνθήκη που ήταν εξαρχής αδιαπραγμάτευτη. Και ο Daren δέχθηκε να “συγκατοικήσει” με τον 90χρονο μεγιστάνα για την υπόλοιπη ζωή του. 

Ποιος είναι ο όμως ο Daren Metropoulos; Eίναι γιος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή και επιχειρηματία Dean Metropoulos ο οποίος έχει περιουσία που εκτιμάται στα 2,4 δισ. δολάρια. Το 2009 είχε αγοράσει και την διπλανή έπαυλη από τον Hefner έναντι 18 εκατ. δολαρίων την οποία και σκοπεύει να συνδέσει με το καινούργιο του απόκτημα, δημιουργώντας μια τεράστια ενιαία ιδιοκτησία.  

 Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

Ο πατέρας του C. Dean Metropoulos, 70 ετών, ασχολείται εδώ και πολλές δεκαετίες με τις επιχειρήσεις και έχει τη φήμη πως καταφέρνει να “επαναφέρει στη ζωή” πολλές εταιρίες που βρέθηκαν λίγο πριν το λουκέτο- ανάμεσά τους οι Hostess, Bumble Bee tuna, Chef Boyardee, Pam και Pabst Brewing. Μόνο για να αγοράσει την Pabst είχε δώσει κάποτε 750 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

 Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

Ο Dean Metropoulos είχε διοργανώσει και πάρτι το 2009 στη βίλα (που διαθέτει 29 δωμάτια, 12 υπνοδωμάτια, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα καθώς και άδεια λειτουργίας ως ζωολογικός κήπος) για να γιορτάσει τα 41α γενέθλια του Snoop Dogg. Για την διπλανή έπαυλη είχε δώσει 18 εκατομμύρια δολάρια πετυχαίνοντας τότε ένα επίσης καλό deal αφού η αρχική τιμή ήταν 28 εκατομμύρια δολάρια.   

Η οικογένειά του το 2014 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει τους Buffalo Bills, κάτι που τελικά δεν έκαναν ποτέ. Επίσης θέλησαν να αγοράσουν και τους Jacksonville Jaguars, που πέρασαν τελικά στα χέρια του Shad Khan για 760 εκατομμύρια δολάρια το 2011. 

 Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy  Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ο Daren Metropoulos, ο Snoop Dogg και μερικές Playmates σε πάρτι στο Playboy Mansion  το 2012.