ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Κέρκυρα η πριγκίπισσα του Μαρόκου με τα παιδιά της για διακοπές

Στην Κέρκυρα η πριγκίπισσα του Μαρόκου με τα παιδιά της για διακοπές

Η 38χρονη που αγαπάει την Ελλάδα, ήταν το περασμένο Ιούλιο στην Κυλλήνη και την Κρήτη. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου  Λάλα Σάλμα, που είναι σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’, φτάνει αύριο στην Κέρκυρα με τα δύο παιδιά της και… 80 άτομα προσωπικό! Μόνο για τα δύο παιδιά, θα φτάσουν στην Κέρκυρα 5 νταντάδες!

Σύμφωνα με εφημερίδα, η πριγκίπισσα με τα παιδιά της φτάνει αύριο στο υπερπολυτελές συγκρότημα “Corfu Imperial” της Κέρκυρας, όπου θα μείνει σε βίλα που κοστίζει 20.000 ευρώ τη βραδιά!

Η συγκεκριμένη βίλα, είναι απομονωμένη από τους χώρους του συγκροτήματος, χτισμένη σε μια μικρή ιδιωτική χερσόνησο και είναι 200 τετραγωνικών. Περιβάλλεται από εξωτερικό χώρο 300 τετραγωνικών και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, σε μια μαγική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα.

Στο εσωτερικό της βίλας υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, με τα υλικά που κυριαρχούν να είναι το ξύλο και το μάρμαρο. Στην πετρόχτιστη αυλή της υπάρχουν ξαπλώστρες, καναπές και τραπεζαρία. Στο ευρύχωρο master bedroom υπάρχει στρογγυλή μπανιέρα για δύο με θέα τη θάλασσα, άνετος χώρος γκαρνταρόμπας και όργανα γυμναστικής.

Θέα στη θάλασσα έχει και το δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ το τρίτο είναι ιδανικό για τα παιδιά και τη νταντά τους…

Όσο για τα γεύματα της οικογένειας, αυτά θα ετοιμάζονται σε ξεχωριστό χώρο, στην κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου, από εκλεκτούς μάγειρες που επιμελούνται πάντα τη διατροφή της πριγκίπισσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, σε όλη τη διάρκεια των δεκαήμερων διακοπών της οικογένειας, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη ενημερωμένη και η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.