ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα πλουσιόπαιδα από τη Ρωσία και η πολυτελής ζωή τους στα μέσα κοινωνικών δικτύων (φωτό)

Τα πλουσιόπαιδα από τη Ρωσία και η πολυτελής ζωή τους στα μέσα κοινωνικών δικτύων (φωτό)

Είναι η εποχή του χρόνου που οι περισσότεροι έφηβοι και νέοι τελειώνουν τις διακοπές τους και προετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην καθημερινότητα.

Αλλά για τους γόνους των πλουσίων από τη Ρωσία οι διακοπές φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ. Η βρετανική Sun δημοσιεύει τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι εκατομμυριούχοι έφηβοι, οι οποίοι απολαμβάνουν μια άκρως πολυτελή ζωή και δεν θέλουν να το κρύψουν. Πανάκριβα γιοτ, πολυτελή θέρετρα και ακριβά ρούχα είναι μερικά από αυτά που επιδεικνύονται στις φωτογραφίες και προκαλούν ποικίλα σχόλια από τους υπόλοιπους χρήστες.

Ένα από τα πολύ πλούσια κορίτσια που ενημερώνει συχνά το προφίλ της στο Instagram με τη χλιδάτη ζωή της είναι η Diana Manasir, κόρη ενός μεγιστάνα στο χώρο των πετρελαίων. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε εικόνες από τις διακοπές της στη Σαρδηνία μαζί με φίλη της, κληρονόμο μιας δυναστείας από τη Μόσχα.

Ξενοδοχεία που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ τη βραδιά και εστιατόρια με πανάκριβα μενού είναι στη λίστα των επιλογών τους και φροντίζουν να ενημερώνουν όσους τους ακολουθούν για τα ακριβά τους γούστα. Αν και οι φωτογραφίες μέσα σε κάποια από τα θέρετρα απαγορεύονται, οι κανόνες φαίνεται να σπάνε για τα πλουσιόπαιδα από τη Ρωσία.

Την ίδια στιγμή η 16χρονη κόρη ενός ποπ σταρ από τη Ρωσία εμφανίζεται να κάνει διακοπές σε ένα πολυτελές και φυσικά πανάκριβο θέρετρο στο πολυτελές Φόρτε ντέι Μάρμι στο βόρειο τμήμα της Τοσκάνης και μοιράζεται λίγες στιγμές χλιδής με τους followers της.

Τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας δε χάνουν ευκαιρία και ασχολούνται με την πολυτελή ζωή των εφήβων σχολιάζοντας πολλές φορές και την αλαζονική τους συμπεριφορά στα κοινωνικά δίκτυα. dadsmoney1 dadsmoney3 dadsmoney4 dadsmoney5 dadsmoney7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
dadsmoney2
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.