ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

To γιοτ που κοστίζει 100 εκατ. και αλλάζει τον τρόπο του θαλάσσιου ταξιδιού (φωτό)

To γιοτ που κοστίζει 100 εκατ. και αλλάζει τον τρόπο του θαλάσσιου ταξιδιού (φωτό)

Ονομάζεται Seataci και αποτελεί ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht που εμπνεύστηκε ο Καναδός σχεδιαστής Charles Bombardier από το Μόντρεαλ.

Το πολυτελές yacht θα αποτελεί μια οικολογική εναλλακτική στο θαλάσσιο ταξίδι καθώς θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κινείται αθόρυβα, ενώ όλα τα υλικά κατασκευής του θα είναι eco friendly. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τη βοήθεια της κίνησης των κυμάτων, όπως ακριβώς κάνουν οι φάλαινες, αναφέρει δημοσίευμα του Forbes.

Στο πολυτελές γιοτ θα υπάρχει πισίνα όπως και πανοραμικά παράθυρα στο μέρος που βρίσκεται κάτω από το νερό, δίνοντας έτσι την εικόνα στους επιβαίνοντες ενός ενυδρείου μέσα στη θάλασσα

Το σκάφος θα διαθέτει δύο λοβούς του κινητήρα σε κάθε πλευρά, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρόμοιο με τα υποβρύχια.

Οι λοβοί αυτοί θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση του γιοτ και θα το ωθούν προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας τα κύματα που δημιουργούνται από τη χρήση «ενός ταλαντευόμενου ελάσματος», που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση που κάνουν τα θαλάσσια θηλαστικά, όπως οι φάλαινες και τα δελφίνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
The futuristic design, named Seataci, was unveiled by Montreal-based Charles Bombardier in a magazine column
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.