ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εντυπωσιακό πλωτό παλάτι σε σχήμα σαλαχιού… έρχεται στο Αιγαίο (φωτό)

Εντυπωσιακό πλωτό παλάτι σε σχήμα σαλαχιού… έρχεται στο Αιγαίο (φωτό)

Ενα αριστούργημα που ακούει στο όνομα «Σαλάχι» θα κολυμπά σε ελληνικά νερά και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, μέχρι τα τέλη του 2017.

Η εταιρεία κρατά ιδιωτικές τις πληροφορίες που αφορούν το ποιός και το που, αλλά μας αφήνει να ονειρευόμαστε αυτό το παραμυθένιο αρχιτεκτόνημα με κάποιες ματιές στον μελλοντικό παράδεισο.

Με τις οργανικές γραμμές του σαλαχιού, το σώμα του σπιτιού μπαίνει ολόκληρο μέσα στη θάλασσα, με τη στράτα που οδηγεί στο γκαράζ-είσοδο να επέχει τη θέση του διαβόητου κεντριού.

Η οροφή θα θυμίζει βράγχια ψαριού, ενώ όλοι οι χώροι θα αναπνέουν θάλασσα – το φυσικό περιβάλλον θα αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός της κατοικίας.

Εξωτερικά μια πισίνα, ένας ντόκος για να δένει το τέντερ, ένα ντεκ-παραλία, μέχρι και τζάκι για τις δροσερές μέρες.

Δύο μόνο αυτοκίνητα θα χωράνε στο γκαράζ, ενώ το κτίριο θα αγκαλιάσει κάθε οικοφιλική και πράσινη πολιτική. Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos] Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos] Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos] Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos] Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Πλωτό παλάτι - Αυτό το Σαλάχι σύντομα θα κολυμπά στο Αιγαίο [photos]
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.