ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Epiphany»: Το ακριβότερο γιοτ στον κόσμο θα κοστίζει 667 εκατ. δολάρια (φωτό)

«Epiphany»: Το ακριβότερο γιοτ στον κόσμο θα κοστίζει 667 εκατ. δολάρια (φωτό)

Η τελευταία σχεδιαστική δημιουργία του Andy Waugh ονομάζεται «Epiphany» και αποτελεί ένα απαύγασμα πολυτέλειας και υπερβολής. Το σούπερ γιοτ όταν κατασκευαστεί θα είναι το πιο ακριβό παγκοσμίως. eepya2

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή το σκάφος θα κοστίζει περίπου 667 εκατ. δολάρια. Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα ολόκληρο κατάστρωμα με ιδιωτικό κινηματογράφο, τζακούζι, γυμναστήριο και spa, καθώς και βιβλιοθήκη και μπαλκόνι, αναφέρει το cnn.com.

eepya3

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν πολλές από τις ίδιες ανέσεις στο VIP καταστρώμα, ενώ οι ίδιοι θα διαμένουν σε μία από τις τέσσερις μεγάλες καμπίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
eepya4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.