ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Άη Βασίλης έβαλε «πωλητήριο» στο σπίτι του στο Βόρειο Πόλο (φωτό)

Ο Άη Βασίλης έβαλε «πωλητήριο» στο σπίτι του στο Βόρειο Πόλο (φωτό)

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Βόρειο Πόλο βρίσκεται το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Στο σπίτι υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μια βιβλιοθήκη, μια τεράστια κουζίνα και ένα σαλόνι με ένα μεγάλο τζάκι.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το γκαράζ για να παρκάρει το έλκηθρό του ο Άγιος Βασίλης και βέβαια ένας στάβλος για να ξεκουράζονται τα ελάφια του.

Ο Άγιος Βασίλης «πουλάει» το σπίτι του στο Βόρειο Πόλο

Δίπλα στον παρακείμενο ποταμό, ανάμεσα στα δέντρα βρίσκεται το εργοστάσιο, στο οποίο ο Άγιος Βασίλης κατασκευάζει τα παιχνίδια για τα παιδιά με την βοήθεια πενήντα νάνων.

«Το σπίτι είναι η κατοικία με την μεγαλύτερη αξία στην Αρκτική», γράφει στην ιστοσελίδα του το μεσιτικό γραφείο Zillow, το οποίο δραστηριοποιείται, κυρίως, στις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ και εκτιμά την αξία της στα 656.957 δολάρια. Το μεσιτικό γραφείο έβαλε την αγγελία για πώληση του σπιτιού του Άγιου Βασίλη, όχι επειδή το σπίτι πωλείται στην πραγματικότητα, αλλά για να δείξει μέσω της ιστοσελίδας του φωτογραφίες από την εντυπωσιακή και φιλόξενη κατοικία και να βάλει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών.

Πάντως, το μεσιτικό γραφείο αναφέρει ότι, αν κάποιος επιθυμεί να νοικιάσει το σπίτι του Άγιου Βασίλη η τιμή για ένα μήνα είναι 3.300 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.